شناسهٔ خبر: 10028002 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

خوشحالم که رکوردهای ایران برگشت

سلیمی: دوست داشتم با لوچف رقابت کنم

صاحب‌خبر -
















بهداد سلیمی وزنه‌بردار فوق سنگین ایران که شاید به خاطر وزنه زدن‌های لوچف کمی تحت فشار قرار گرفته بود حالا می‌تواند با آرامش خود را برای مسابقات جهانی آماده کند. سلیمی که دوران نقاهت را سپری می‌کند حالا شاید انگیزه‌های زیادی داشته باشد. بهداد درباره این اتفاقات اخیر گفت: «خوشحالم دوباره نام ایران به جدول رکوردداران وزنه‌برداری بازگشت اما از اینکه رقیبی را که دوست داشتم با او رقابت کنم از دست دادم، ناراحتم.»
سلیمی ادامه داد: «لوچف وزنه‌بردار خوبی بود که حضورش می‌توانست گرمی خاصی به مسابقات بدهد و همه برای رقابت با او تلاش کنند. شاید اگر این رکورد به اسم وزنه‌بردار روس باقی می‌ماند تلاش ما هم برای ثبت رکوردهای بهتر بیشتر می‌شد اما باز هم خوشحالم که نام ایران به صدر جدول رکوردداران سنگین‌وزن بازگشت.» دارنده مدال طلای المپیک لندن تصریح کرد: «خوشحالم مجدداً نام رضازاده به‌عنوان یک ایرانی به جدول رکوردداران بازگشت تا این رکورد همچنان به نام ایران باقی بماند.»
بهداد سلیمی همچنین درباره زمان بازگشتش به میادین اظهار کرد: «مدتی است که پایم را زمین می‌گذارم و از چند وقت دیگر بدون عصا راه خواهم رفت. در این مدت تمرینات بالا تنه را انجام می‌دهم تا از شرایط آمادگی خارج نشوم. از حدود 40 تا 45 روز دیگر هم تمریناتم را آغاز خواهم کرد.»

∎​