همه‌ی خبرهای امروز
  • اروپا و آسیا ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    اروپا و آسیا

  • سخن روز ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    سخن روز

  • اخبار ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    اخبار

  • به نام نادر، به کام قادر ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    به نام نادر، به کام قادر

    حسین سلاح‌ورزی/نایب‌رئیس اتاق ایران آیا اقداماتی نظیر عرضه خودرو در بورس برای (به‌اصطلاح) تعیین قیمت براساس عرضه و تقاضا یا حذف دلار ۴۲۰۰تومانی در تامین کالاهای استراتژیک را می‌توان، گام‌هایی معنادار در راستای حرکت کشور در مسیر «آزادسازی» اقتصادی ارزیابی کرد؟

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرسش امروز

    پارادوکس آزادسازی اقتصاد

    بهاره چراغی : هر وقت اقتصاد ایران با تکانه‌‌‌های درونی و بیرونی مواجه شده، در اغلب موارد، پادزهر سیاستگذاران «تثبیت قیمت‌ها» بوده است. این مسیر تکراری که از آغاز دهه ۴۰ تا امروز ادامه داشته، نه‌‌‌تنها سیاستگذار را به سمت هدف (مهار تورم) هدایت نکرده، بلکه اقتصاد ایران را به بیراهه‌‌‌هایی مانند عدم‌عرضه کالا، افزایش احتکار و تعطیلی بنگاه‌‌‌ها رانده است. ارائه مثال‌‌‌های عینی، این موضوع را بازتر می‌کند: در بحث قیمت‌گذاری خودرو به هیچ‌‌‌عنوان به بحث کارآیی و بهره‌‌‌وری توجه نشده و اتفاقا در سال‌های گذشته با قیمت‌گذاری خودرو، انحصارگرایی و ناکارآمدی تقویت شده است. همچنین سیاست ارز ۴۲۰۰تومانی و تعیین قیمت دستوری گوشت مرغ، باعث نابسامانی این بازار در اواخر دهه ۹۰ شد.

  • لزوم اصلاح برای جبران ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    لزوم اصلاح برای جبران

    علیرضا کلاهی /رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران قیمت‌گذاری دستوری در اقتصاد و صنعت ایران، به‌عنوان مانع جدی در برابر توسعه شناخته می‌شود. ساختارهای ناکارآمد اقتصادی در بطن تلاطمات غیرقابل کنترل و پیش‌بینی‌ناپذیر، عملا بستر صنعت و اقتصاد کشور را چنان ناامن و پرریسک کرده که بنگاه‌های اقتصادی توان برنامه‌ریزی‌های بلندمدت را از دست داده‌اند. این فضای کسب‌وکار، با وجود ناکارآمدی‌های جدی و سیاستگذاری‌های نادرست در زنجیره ارزش و بالا بودن هزینه‌های مبادلاتی، به افزایش قیمت تمام‌شده محصولات منجر می‌شود.

  • اصرار بر سرکوب تقاضا ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اصرار بر سرکوب تقاضا

    حسن کریمی‌سنجری/ کارشناس صنعت خودرو امروزه یکی از مناسب‌ترین روش‌های توسعه بازار، تسهیل روش‌های عرضه و فروش خودرو در بازار است. بر این اساس، طراحی روش‌هایی که از آن طریق بتوان برای مشتری تسهیلاتی ایجاد کرد تا بتواند با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان و بدون هرگونه دیوان‌سالاری به کالای مورد نظر خود در بازار دست پیدا کند، یکی از پارامترهای مهم رقابت‌پذیری محسوب می‌شود. توسعه شبکه مویرگی فروش برای تسهیل شرایط عرضه خودرو و ارائه مشاوره‌های مکفی به مشتری، پیش از خرید و در برخی موارد برخوردار کردن مشتری از امکان خرید آنلاین، از جمله اقدامات موثر در حوزه رقابت‌پذیر کردن شرکت‌های بزرگ خودروسازی در دنیاست. بر این اساس، این شرکت‌ها عموما تلاش می‌کنند برای تصاحب سهم بیشتر، مسیرهای سهل‌تری را برای فروش و عرضه خودرو به مشتریان خود در اقصی‌نقاط بازار، انتخاب کنند.

  • آغاز کار «نیم وجبی» در تئاتر شهرزاد ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آغاز کار «نیم وجبی» در تئاتر شهرزاد

    دنیای اقتصاد : نمایش «نیم‌ وجبی» به کارگردانی علیرضا دهقانی از امروز یکشنبه در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود. در خلاصه داستان نمایشنامه آمده است: «گلابتون نیم وجبی دختری ریزه‌میزه و باهوش است که همه آبادی او را دوست دارند و نیم وجبی صدایش می‌زنند. روزی عمو جارچی خبر می‌آورد که دیوی به آبادی آمده است. گلابتون نیم وجبی با یک کرنا، یک قناری و یک تخم مرغ به قلعه دیو می‌رود تا با او زورآزمایی کند اما ....»

  • نقاشی امیرحسین صدیق در نمایشگاه گروهی ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نقاشی امیرحسین صدیق در نمایشگاه گروهی

    دنیای اقتصاد : امیرحسین صدیق بازیگر در نمایشگاه گروهی نقاشی، مجسمه‌سازی و چیدمان با عنوان «موازی» از آثار هنری خود در عرصه هنرهای تجسمی رونمایی کرد.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فاطمه گودرزی در مراسم پایانی جشنواره فیلم شهر:

    سیاه‌نمایی نمی‌کنیم، چهره شهر سیاه است

    ایسنا : فاطمه گودرزی، بازیگر سینما و تلویزیون در مراسم پایانی جشنواره بین‌المللی فیلم شهر گفت: ما در فیلم‌هایمان سیاه‌نمایی نداریم، چهره شهرمان سیاه است؛ امیدوارم شرایط اقتصادی مردم این‌گونه نباشد، مردم ما شایسته شرایط بهتری هستند. باید بگویم آن چیزی که این شهر را سیاه و کثیف کرده آن کسی است که بیت‌المال را به خارج از کشور می‌برد. در بخشی دیگر از عبدالرضا اکبری هم با پخش کلیپ و اهدای لوحی تقدیر شد. این بازیگر در آیین بزرگداشت خود گفت: از همه دوستانی که این کلیپ را تهیه کردند تشکر می‌کنم. تمام تصاویر مربوط به دهه‌های ۶۰ و ۷۰ می‌شد که با دوستان از ساعت ۹ صبح در سینما بهمن دور هم جمع می‌شدیم و فیلم می‌دیدیم. در این جمع خسرو شکیبایی، مجید مظفری، علی دهکردی، فریبرز عرب‌نیا و فرامرز صدیقی به اتفاق علی معلم و امیر قویدل با هم به کانون فیلم می‌رفتیم. فیلم‌های خوب زیادی می‌دیدیم. در حال حاضر جشنواره‌ها دنیای دیگری دارند. من هم صحبت‌های آقای اکبرشاهی را تایید می‌کنم و اگر تولید سینمایی نباشد، سینماگران و بازیگران که صاحبان اصلی این جشنواره‌ها هستند دچار نقص می‌شویم. دلم برای فرامرز قریبیان تنگ شده است. سریال‌هایی که با هم بودیم و خاطراتی که داریم و این نبودنش دلم را آزرده می‌کند.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آمار معاملات روزانه بازار سهام - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اشتغال پایدار ۶ هزار و ۴۱۳ نفر از مددجویان آذربایجان شرقی

    دنياي اقتصاد - تبريز - سيما نيك‌رفتار : مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: تاکنون با صرف هزینه ۱۸۲ میلیارد تومان برای ۶ هزار و ۴۱۳ نفر از مددجویان این مجموعه اشتغال پایدار ایجاد شده است.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    لزوم سرعت‌‌بخشی به رفع خرابی خطوط تلفن در گلستان

    دنياي اقتصاد - گرگان : مدیر مخابرات منطقه گلستان بر سرعت بخشیدن به رفع خرابی خطوط و کاهش میزان آن تاکید کرد. غلامعلی شهمرادی که در جلسه ارزیابی وضعیت شاخص‌‌های دیتا در اداره‌های مخابرات شهرستان‌ها حضور داشت با تاکید بر انجام اقدامات لازم به دلیل کاهش میزان خرابی‌‌ها، از روسای اداره‌های مخابرات در استان خواست تا با جدیت نسبت به رفع انتظار مشتریان برنامه‌‌ریزی کنند. وی هدف از این کار را بهبود وضعیت شبکه دیتا و ارتقای سطح نگهداری دانست و افزود: با توجه به امکانات موجود باید بتوانیم با نگهداری مناسب و به موقع خدمات و سرویس‌‌های با‌کیفیت به مشترکان ارائه دهیم. مدیر مخابرات منطقه گلستان استفاده از سامانه‌های در نظر گرفته شده را مهم دانست و رصد عملکرد و بررسی وضعیت شبکه را از مزایای استفاده از این سامانه‌ها اعلام و تاکید کرد: اطلاع از وضعیت شبکه دیتا موجب خواهد شد اقدام برای رفع خرابی سریع‌‌تر صورت بگیرد.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برای صد‌ساله شدن باید نخست متولد شد

    هوش مصنوعی و مدیریت روابط کاری

    مترجم: سيدحسين علوي لنگرودي alavitarjomeh@gmail.com منبع: MIT با افزایش نفوذ و نقش‌‌‌آفرینی هوش مصنوعی در محیط‌‌‌های کاری، مدیریت روابط سازمان‌ها با کارکنان و مشتریانشان روزبه‌‌‌روز سخت‌‌‌تر و پیچیده‌‌‌تر می‌شود و به همین دلیل هم هست که بسیاری از سازمان‌ها به فرهنگ‌‌‌های سازمانی بهتری نیاز دارند. در این میان، رهبران و مدیران سازمان‌ها باید خود را برای رویارویی هر چه‌‌‌بهتر با امواج سهمگین دگرگونی دیجیتال و انتظارات جدید مشتریان و کارکنان با کمک فرهنگ‌‌‌سازمانی آماده سازند. البته آنها در این میان با موانع و دشواری‌‌‌های بسیاری روبه‌رو هستند که با برطرف ساختن آنها خواهند توانست ابزارهایی که هوش مصنوعی برای سازمان‌ها به ارمغان آورده را وارد خط تولید محصولات و فرآیند ارائه خدمات کنند و از مزایای پرشمار آن بهره‌‌‌مند شوند. در واقع، رهبران سازمان‌ها خواهند توانست با کمک بسترسازی برای ورود تمام‌‌‌عیار هوش مصنوعی به فرآیندهای کاری هم بفهمند که مشتریان چه می‌‌‌خواهند، چگونه می‌توان از شکل‌‌‌گیری و گسترش محیط‌‌‌های کاری مسموم جلوگیری کرد و همچنین چگونه می‌توان جلسات موثر توفان مغزی و بارش فکری را با موفقیت برگزار کرد. با این‌‌‌همه موانع متعددی بر سر راه تحقق این خواسته‌‌‌ها وجود دارد که در ادامه به سه مورد از مهم‌ترین آنها اشاره خواهد شد.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برخی از شرکت‌های خصوصی پست مجوز فعالیت ندارند

    ايلنا : مدیرکل کیفیت و امور مشتریان شرکت پست از نداشتن مجوز فعالیت برخی از شرکت‌های خصوصی از سازمان تنظیم و مقررات خبر داد و لازم دانست که نهادهای حاکمیتی درباره این موضوع مطابق مقررات اقدام کنند. محمد اخلاقی درباره تعهدات شرکت ملی پست نسبت به مشتریان گفت: تمامی مرسوله‌ها و کالاهای پستی در زمره تعهد غرامت اجباری شرکت پست محسوب می‌شوند به عبارت دیگر اگر در فرآیند پست به مرسولات مشتریان آسیبی وارد شود این شرکت تا سقف یک میلیون تومان به مشتریان غرامت پرداخت می‌کند.

  • ۴ استراتژی برای موفقیت در شوک‏‏‌های بازار ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    الگوهای اسکاندیناوی برای فعالیت شرکت‌ها

    ۴ استراتژی برای موفقیت در شوک‏‏‌های بازار

    مترجم: مهدی نیکوئی منبع: European Business Review استراتژی هر شرکتی با هدف افزایش درآمدها، سودآوری و سهم از بازار تدوین می‌شود. زمانی که اقتصاد جهانی در حال شکوفایی است، این جاه‌‌‌طلبی‌‌‌ها محتمل به نظر می‌‌‌رسند. با این حال، بحران‌های ناگهانی مانند فراگیری کووید-۱۹ در سال‌های گذشته باعث شد که بسیاری از شرکت‌ها در اولویت‌‌‌های استراتژیک خود بازنگری کرده و به دنبال اقدامات آنی برای عمل به تعهدات خود بگردند.

  • مورد عجیب مسافر دو جام‌جهانی ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مورد عجیب مسافر دو جام‌جهانی

    دنياي اقتصاد : یکی از عجیب‌ترین اخبار فصل نقل‌وانتقالات در فوتبال ایران، قرار گرفتن محمد خانزاده در فهرست مازاد قربان بردیف، سرمربی تراکتور بود. خانزاده چند هفته پیش و با پایان لیگ بیست‌ویکم، یک پیام حاشیه‌ساز منتشر و از گل‌گهر سیرجان خداحافظی کرد.

  • ایران - آمریکا و این تصویر ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    چه تفاوت غم‌انگیزی

    ایران - آمریکا و این تصویر

    دنياي اقتصاد : رئال مادرید اردوی پیش‌فصل خود را در آمریکا برگزار کرده و در نخستین ساعات صبح امروز هم در ال‌کلاسیکوی‌دوستانه به مصاف بارسلونا می‌رود. اینکه یکی از بزرگ‌ترین دیدارهای دنیای فوتبال در قالب یک مسابقه تدارکاتی رخ می‌دهد، قطعا نشان از سرمایه‌گذاری آمریکا روی فوتبال دارد که توانسته چنین شرایطی را فراهم کند.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرتاب یک ماهواره ایرانی جدید به فضا در پاییز

    مهر : رئیس سازمان فضایی ایران از احتمال پرتاب یک ماهواره جدید به فضا در پاییز امسال خبر داد. حسن سالاریه با حضور در برنامه «صف اول» با تاکید بر ضرورت حضور در فضا و استفاده از امکانات فضایی افزود: تقریبا بدون حضور در فضا حاکمیت کشورها زیر سوال است و حاکمیت کاملی نمی‌توانند داشته باشند.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    محدودیت در سقف ثبت سفارش اقلام فناوری

    ايسنا : بررسی‌ها نشان می‌دهد اخیرا در بازار آی‌تی اتفاق جدیدی رخ داده است و از این پس واردکنندگان تا سقفی که تعیین شده، اجازه واردات اقلام آی‌تی را دارند. البته سال‌های گذشته هم در مواردی محدودیت برای ثبت سفارش اقلام فناوری اعمال می‌شد. رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران از محدودیت در بازار فناوری خبر داد و گفت: وزارت صمت در زمینه ثبت سفارش اقلام حوزه فناوری محدودیت جدیدی را اعمال کرده و واردکنندگان از این پس باید نصف سال‌های گذشته اقلامی مانند لپ‌تاپ، تبلت و پرینتر وارد کنند. در این زمینه، محمدرضا فرجی‌تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازار اجناس مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات گفت: در شرایط تحریم و کرونا، تجار به فکر تامین اقلام مورد نیاز شرکت‌ها و ادارات هستند، این در حالی است که هنوز سقف سابقه تجار آی‌تی افزایش داده نشده است. وزارت صمت اعلام کرده که از این پس واردکنندگان باید نصف سال‌های گذشته اقلامی مانند لپ‌تاپ، تبلت و پرینتر وارد کنند. این تصمیم علاوه بر نوسان قیمت‌ها سبب ضرر و زیان تجار هم شده است که با شرکت‌های خارجی صاحب‌نام قرارداد بسته‌اند.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آسیب تلسکوپ جیمز وب در اثر برخورد با ریزشهاب‌‌سنگ

    آي‌‌تي‌‌ايران : طبق اظهارات اخیر محققان ناسا، جیمز وب، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین تلسکوپ جهان در اثر برخورد با یک سیارک در ماه مه میلادی، آسیب دیده و میزان این آسیب فراتر از پیش‌‌بینی‌‌ها بوده است. به گفته محققان، آسیبی که به این تلسکوپ در اثر برخورد با یک ریزشهاب‌‌سنگ در ماه مه وارد آمد، جیمز وب را در وضعیتی بدتر از آنچه پیش‌تر‌ تصور می‌شد، قرار داده و احتمالا این مشکل، درست‌‌شدنی نیست.

  • پلمب و پر کردن چاه‌های غیرمجاز در استان قم ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    پلمب و پر کردن چاه‌های غیرمجاز در استان قم

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ۲۴۶ میلیون اوراق کالایی دست به دست شد

    در چهار ماه اول امسال (منتهی به تیر ۱۴۰۱) بازار گواهی سپرده کالایی شاهد ثبت معامله ۳۵۹میلیون و ۹۷۱‌هزار و ۴۳۱اوراق مبتنی بر کالا به ارزش نزدیک به ۷۴۹۸ میلیارد تومان بود. به گزارش «کالاخبر»، در مدت مذکور بیشترین حجم معاملات گواهی سپرده مربوط به تیرماه با ثبت بیش از ۱۱۳میلیون و ۸۳۰‌هزار اوراق مبتنی بر کالا بود، در حالی که همچنان معاملات خرداد به لحاظ ارزش بالاتر بود؛ چرا که ارزش ۳۲۴۵میلیارد تومان در این ماه رقم خورده بود. داده‌کاوی‌های آماری نشان می‌دهد که در فروردین بیش از ۷۵میلیون و ۱۶‌هزار گواهی به ارزش ۹۲۸میلیارد تومان میان معامله‌گران دست به دست شد و حجم این معاملات در اردیبهشت به ۶۳میلیون و ۹۱۷‌هزار و ارزش آن به ۱۳۶۹ میلیارد تومان رسید. در خرداد ۱۰۷میلیون و ۲۰۷‌هزار قرارداد به ارزش ۳۲۴۵میلیارد تومان میان معامله‌گران دست به دست شد و در تیر این عدد به ۱۱۳میلیون و ۸۳۰‌هزار قرارداد به ارزش ۱۹۵۵میلیارد تومان رسید.

  • چشم‏‏‌انداز فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «دنیای‌اقتصاد» بررسی کرد

    چشم‏‏‌انداز فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۱

    دنیای‌اقتصاد : فولاد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محصولات تولیدی جهان در صنایع متنوعی از جمله خودرو، مسکن و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. تولید فولاد خام در سال ۲۰۲۰ به ۸۸/ ۱میلیارد تن رسید که در این میان، ایران با تولید ۲۹میلیون تن حدود ۵/ ۱‌درصد تولید فولاد خام جهان را در اختیار گرفت. این رقم در سال ۲۰۲۱ به ۹۵/ ۱میلیارد تن رسید. سهم ایران در تولید این محصول ۵/ ۲۸میلیون تن بود که نسبت به سال ۲۰۲۰ به میزان ۸/ ۱‌درصد کاهش داشته است.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مواد شوینده و بهداشتی چند فروخته می‌شوند؟

    دنیای‌اقتصاد : مواد شوینده و بهداشتی در طول سال‌اخیر دوبار با افزایش قیمت مواجه شدند. مدتی پیش بازهم زمزمه‌های این افزایش قیمت به گوش می‌رسید ‌که در پی این اخبار ضد‌ و نقیض، وزارت صنعت، معدن و تجارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هرگونه افزایش قیمت مواد شوینده بدون تایید و مجوز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و مصوبه ستاد تنظیم‌بازار، غیرقانونی است. این در حالی است که چند روز بعد دبیر اجرایی انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران با بیان اینکه بخشی از مواداولیه نیز وابستگی به قیمت‌های جهانی دارند و تغییرات قیمت آنها می‌تواند بر قیمت کالا‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‌ها در داخل موثر باشد، گفته بود: «در شرایطی که طی سال ‌مواداولیه با افزایش قیمت مواجه می‌شود، طبیعی است که خواستار تغییر قیمت محصولات شوینده باشیم.‌» در ادامه قیمت فروش انواع مایع‌های دستشویی و ظرفشویی را مشاهده می‌کنید:

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دلایل تغییر مسیر بازار سیب‌زمینی

    رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد با بیان اینکه سیب‌زمینی سال‌جدید در خراسان‌رضوی هنوز به برداشت نرسیده، گفت: «در حال‌حاضر سیب‌زمینی از همدان و کرمانشاه وارد خراسان‌رضوی و مشهد می‌شود. اگر روند خاصی مانند صادرات در پیش نباشد، در آینده شاهد کاهش قیمت سیب‌زمینی خواهیم بود.‌»

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تولیدکننده ایرانی تنقلات را ۹ بار گران کرد

    دنیای‌اقتصاد : در روزهای گذشته قیمت چیپس در هر بسته ۴۴۰‌گرمی به ۸۲‌هزار‌تومان رسید. این یعنی هر کیلو چیپس در بازار بیش از ۱۸۶‌هزار ‌تومان ارزش دارد؛ این در حالی است که اکنون هر کیلو گوشت راسته گوسفندی با استخوان در بازار ۱۸۳‌هزار‌تومان عرضه می‌شود.

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    حذف زعفران از سبد مصرفی خانوار

    ایسنا : نایب‌رئیس شورای‌ملی زعفران گفت: «یکی از عوامل رکود بازار داخلی زعفران افزایش ۳۰۰‌درصدی قیمت این محصول در یک بازه زمانی ۴۰ روزه است. همچنین از دی سال‌گذشته تا اردیبهشت امسال صادرات زعفران ۴۰‌درصد کاهش یافته و البته به همان میزان نیز شاهد افزایش قاچاق این محصول از مرز‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کشور بوده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایم.‌» غلامرضا میری درخصوص وضعیت بازار زعفران گفت: «در حال‌حاضر وضعیت بازار داخلی و صادرات زعفران در حالت رکود قرار دارد و خرید و فروش زعفران نسبت به مدت مشابه سال‌گذشته کاهش چشمگیری پیدا کرده است. هم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اکنون قیمت خرید هر کیلو زعفران از کشاورز بین ۲۴ الی ۳۸‌میلیون ‌تومان است.‌»

  • ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مقاطع فولادی - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲

  • نادال، برترین تنیس باز جهان شد ۱۴۰۱-۰۵-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    نادال، برترین تنیس باز جهان شد