همه‌ی خبرهای امروز
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برق ۹ اداره پرمصرف دیگر در تهران قطع شد

    دنیای‌اقتصاد : دیروز با افزایش دمای هوا، برق ۹ اداره پرمصرف دیگر در شهر تهران قطع شد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد که با هدف تامین نیاز شبکه توزیع و جلوگیری از اختلال در تامین انرژی مصرفی مشترکان، در ادامه طرح برخورد با ادارات و دستگاه‌های اجرایی پرمصرف، روز دوشنبه (ششم تیرماه)، برق ۹ دستگاه اجرایی دیگر در شهر تهران که به اخطارهای ارائه‌شده در خصوص لزوم کاهش مصرف برق توجهی نکرده بودند، قطع شد. شرکت ملی فولاد ایران، شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت شاتل، شرکت شیلات جنوب، سازمان مرکزی تعاون روستایی، شرکت عملیات اکتشاف نفت، شرکت تاسیسات دریایی، مدیریت شعب منطقه ۵ بانک‌ملت وساختمان شماره ۲ بانک‌شهر، ادارات پرمصرفی بودند که دیروز مشمول قطع برق شدند.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مجامع - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ابهام در مورد اراده آمریکا در دوحه

    امیرعلی ابوالفتح کارشناس مسائل آمریکا در توییتی نوشت: مکان مذاکرات مهم نیست؛ حتی مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم هم مهم نیست؛ مهم این است که ایران و آمریکا اراده رسیدن به توافق را داشته باشند که به نظر نمی‌رسد، این اراده در واشنگتن قوی باشد. حداقل، تا الان چنین بوده است.

  • سفر ناگهانی یک مقام ایرانی برای مذاکره با آمریکا؟ ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سفر ناگهانی یک مقام ایرانی برای مذاکره با آمریکا؟

    ایسنا: معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رییس هیات مذاکره کننده ایران در راس هیاتی روز سه شنبه راهی دوحه می شود.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بخش خصوصی درخواست کرد

    درمان فوری بیماری مزمن داروسازان

    دنیای‌ اقتصاد : رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران نسبت به وخامت حال صنعت داروسازی کشور هشدار داد و گفت: قیمت تمام‌شده تولید دارو در کشور گران‌‌‌تر از نرخ فروش محصولات در بازار است و این احتمال جدی وجود دارد که بسیاری از کارخانه‌‌‌های داروسازی کشور، دیگر توان ادامه تولید را نداشته باشند و خطوط تولید در واحدها تعطیل شود. به گزارش روابط‌عمومی اتاق تهران، محمود نجفی‌‌‌عرب در جلسه روز دوشنبه این کمیسیون، حال و روز صنعت دارو را نامساعد توصیف کرد.

  • راه و رسم بهشتی؛ مظلوم تاریخ ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    راه و رسم بهشتی؛ مظلوم تاریخ

    مجیدی نژاد : آنچه امروز از انقلاب ما و عرصه مدیریتی آن باقی‌مانده است ناشی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های چهره‌هایی است که در روزهای سخت پس از پیروزی توانستند با منش و رفتار خاص خود مفهوم مدیریت عقلانی انقلابی را در ساختارهای آْشفته آن زمان حاکم کنند اگرچه افسوس که چرخ زمانه سعادت استفاده از حضور چنین شخصیت‌هایی را به جامعه ایرانی نداد و با مرور زمان و طوفان حوادث، اکنون شاهد آن چهره‌های ارزشمند نیستیم.یکی از مهم‌ترین این عناصر شهید دکتر بهشتی بود که درک مشی مدیریتی و سیاسی و اخلاقی او هنوز هم راهگشای بحران‌های مدیریتی کشور است و باید دوباره با بازخوانی نظرات و اندیشه آن شهید بزرگ ضمن فهم درست از اهمیت آن به بازنگری در روش‌های سیاسی و مدیریتی و اخلاقی در کشور پرداخت.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    حمایت همشهری از احیای وزارت بازرگانی

    عبدالله گنجی مدیرمسوول روزنامه همشهری در توییتی نوشت: تشکیل وزارت بازرگانی چه برای ایران در محاصره و تحریم و چه مذاکرات قطر به نتیجه نسبی برسد لازم است. به نظرم حذف جوگیرانه آن با پرستیژ «کوچک‌سازی دولت» اشتباه بود و دولت از جاهای دیگری مثل گردشگری و ورزش بزرگ شد. تلاش‌های دولت قبل برای احیای آن درست بود. امید است مجلس با دولت همراهی کند.

  • انفجار مهیب در اهواز ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    انفجار مهیب در اهواز

    مهر: فرماندار اهواز از انفجار گاز در منزل مسکونی و مجروح شدن چهار نفر خبر داد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آمریکا در جست و جوی بازار ایران

    محسن عبداللهی استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی در توییتی نوشت: دلیل قدرت‌ها برای ماندن در یک توافق تضمین منافع آنهاست. چنین منطقی به‌قدری بدیهی است که نیازی به تصریح آن نیست. این همان منطقی است که البته برای آمریکا نیز صادق است به‌نحوی‌که درکنار دیگر عوامل، محرومیت آمریکا از بازار ایران، بهانه لازم را به ترامپ تاجرمسلک برای خروج از برجام داد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    عملکرد ۱۴۰۰ شرکت ملی صنایع مس ایران بررسی شد

    جهش ۹۲ درصدی سود «فملی»

    دنیای‌اقتصاد - لیلا لامعی : مس به‌عنوان فلزی پرکاربرد، از هزاران سال پیش تاکنون همواره مورد توجه و استفاده بشر بوده است. این فلز که با نام «فلز سرخ» نیز از آن یاد می‌شود، با رنگ طلایی و قرمزش در خانه‌‌‌ها، وسایل نقلیه و وسایل الکترونیکی کاربرد. مهم‌ترین ویژگی فلز پرکاربرد مس، رسانا بودن آن است. از طرفی این فلز ۱۰۰‌درصد قابلیت بازیافت دارد و در برابر عوامل جوی و خوردگی خاک مقاوم است. همچنین خاصیت ضدمیکروبی دارد. مس برای سلامت گیاهان، حیوانات و انسان ضروری است.

  • چرا رئیسی به نقش‌جهان نیامد؟ ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    چرا رئیسی به نقش‌جهان نیامد؟

    سرمایه اجتماعی اصفهان تشنه اعتمادسازی و شفافیت است

    لیلی زواره‌ای : تورم یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد کلان است که علاوه بر تحت تاثیر قراردادن بخش‌های مختلف اقتصاد، رشد ناهنجاری‌های اجتماعی و تخریب سرمایه اجتماعی را نیز به دنبال دارد. ازآنجا‌که سرمایه اجتماعی، مجموعه‌ای از شبکه‌ها، هنجارها و ارزش‌ها بوده و تسهیل همکاری درون‌گروهی و درون‌گروهی در جامعه را به همراه دارد؛ شرط لازم برای توسعه اقتصادی جوامع هم محسوب می‌شود.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اختلاف ژنرال‌ها و موساد بر سر ایران

    دنياي‌اقتصاد : در آستانه ازسرگیری گفت‌وگوهای برجامی در قطر، یک رسانه صهیونیستی مدعی اختلاف میان فرماندهان ارشد ارتش رژیم صهیونیستی درباره احیای برجام شد. برخی رسانه‌های صهیونیستی در گزارشی اعلام کردند مقامات نظامی ارشد این رژیم درباره مساله مذاکرات احیای توافق هسته‌‌ای ایران اختلاف نظر دارند و برخی مقامات و نهادها حامی احیای برجام هستند.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    روسیه از تحریم طلا چقدر ضرر می‌‌کند

    فارس : وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که به زودی کاخ کرملین آسیب تحریم طلا را خواهد دید. به گزارش سی‌‌ان‌‌ان، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا شب دوشنبه طی مصاحبه‌‌ای گفت: تحریم صادرات طلای روسیه ۱۹ میلیارد دلار در سال از درآمدهای کرملین خواهد کاست. بلینکن که به دلیل عدم کارآیی تحریم‌های غرب علیه روسیه تحت فشار است، مدعی شد که به زودی تاثیرات این تحریم‌ها خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نشان خواهد داد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بایدن گول عرب‌ها را نخورد

    دنياي‌اقتصاد : پایگاه پروژکت سیندیکیت نوشت: در سفر آتی جو‌بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده به خاورمیانه در ماه آینده، میزبانان وی - به ویژه عربستان سعودی - احتمالا سعی خواهند کرد او را متقاعد کنند که دوباره با منطقه تعامل کند. استدلال احتمالی آنها، نه بر تقویت موقعیت آمریکا در رقابت قدرت با چین و روسیه، که بر این امر متمرکز خواهد بود که جدایی استراتژیک آمریکا از خاورمیانه به چین فرصتی برای تقویت نفوذ منطقه‌‌ای خود می‌دهد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برنامه شهرداری تهران برای «اجاره‌‌داری»

    شهردار تهران از دنبال کردن مدلی خبر داد که به واسطه آن شهرداری وارد فضای اجاره‌‌داری شود و خود مالک بخش زیادی از خانه‌های استیجاری باشد.به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی گفت: در حوزه مسکن سه دسته کار در دست اقدام است که به کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تقسیم می‌شود. فعالیت ما در کوتاه‌‌مدت ناظر به مصوبه هیات وزیران، اجاره‌‌داری و تملک از طریق تسهیلات است تا بتوانیم از این طریق به همشهریان خود که ۵۱ درصد آنها اجاره‌‌نشین هستند، کمک کنیم. زاکانی با تاکید بر این موضوع که شهرداری خود را مکلف می‌‌داند در حوزه تنظیم بازار مسکن نقش‌‌آفرین باشد، ادامه داد: بعد از تشکیل قرارگاه مسکن زمین‌‌های فریز شده در مناطق احصا و لکه‌‌گذاری شده است که برای ساخت‌و‌ساز در حال مشارکت با نهادها و مجموعه‌های مسوول هستیم. وی خاطرنشان کرد: در بخش استیجاری در حال دنبال کردن مسیری هستیم که شهرداری مالک خانه‌های استیجاری باشد و شهرداری بازیگر اصلی اجاره‌داری در تهران شود. شهردار تهران افزود: برای بلندمدت به دنبال نوسازی شهر تهران هستیم.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اولین‌ها - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    معاون اقتصادی بانک مرکزی:

    تورم پنهان پس از اصلاح یارانه‌ها نمایان شد

    ایبِنا : معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: تورم خردادماه در واقع تورم پنهان است که پس از اصلاح نظام پرداخت و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تومان نمایان شد. «پیمان قربانی» در برنامه تلویزیونی درباره رشد نرخ تورم در خردادماه، اظهار داشت: افزایش نرخ تورم دلایل مختلفی دارد. بخشی مربوط به شوک‌های عرضه مثلا افزایش نرخ ارز، مردمی کردن یارانه‌ها، تورم وارداتی ناشی از افزایش قیمت کالاهای خوراکی در جهان، و تغییر نرخ تسعیر ارز است. او بیان کرد: در خردادماه امسال نرخ تورم ناشی از تغییر قیمت برخی از کالاهاست که از ارز ترجیحی استفاده می‌کردند و این امر بیشتر اصلاح نظام پرداخت است و این تورمی نبوده که توسط دولت ایجاد شده باشد و از سال ۹۷ شروع شده است. معاون اقتصادی بانک مرکزی درباره اصلاح ارز ترجیحی گفت: این سیاست قابل‌استمرار نبود، در سال ۹۷ یارانه به واردات تخصیص می‌یافت و قاچاق می‌شد. الان به انتهای زنجیره انتقال یافته و یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰هزارتومانی به مردم داده شده و این اصلاح قیمتی به تورم خردادماه برخورد کرد. قربانی افزود: در واقع این تورم در گذشته بوده و با اصلاح قیمت‌ها آشکار شد؛ بنابراین این اصلاح قیمتی در هر زمانی انجام شود، تاثیر خود را می‌گذارد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سیگنال مثبت ایران به عربستان

    دنياي اقتصاد : حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق که به تهران سفر کرده بود، گفت: «جمهوری اسلامی ایران جز خیر برای منطقه نمی‌خواهد و از بازگشایی سفارتخانه‌ها در پایتخت دو کشور حمایت می‌کند.»

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن نهایی شد

    شیوه‌‌نامه پرداخت وام کمک ودیعه مسکن در جلسه مشترک مسوولان وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی نهایی شد. به گزارش «ایرنا»، روابط عمومی بانک مرکزی از جلسه مسوولان این بانک با وزارت راه و شهرسازی برای نهایی کردن دستورالعمل وام ودیعه مسکن خبر داد. دولت برای حمایت از مستاجران در سال جاری پرداخت وام ودیعه مسکن را تصویب و بانک مرکزی بخشنامه مربوط به آن را در روز دهم خرداد به بانک‌ها ابلاغ کرد. براساس بخشنامه جدید متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن از ۱۲ خرداد از طریق سامانه طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی http: / / saman.mrud.ir درخواست خود را ثبت کردند و از آن روز ثبت‌‌نام رسما آغاز شد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رویکردهای جدید در خودروسازی

    ایکوپرس : مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو اعلام کرد: روند حرکتی این شرکت در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که ایران‌خودرو از شرایط سخت تحریم‌های بین‌المللی و فشارها و هجمه‌های داخلی عبور کرده و به روزهای درخشان خود بازگشته است.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دومین پرتاب ماهواره‌بر ذوالجناح

    ايسنا : دومین پرتاب ماهواره‌بر ذوالجناح برای اهداف تحقیقاتی از پیش تعیین شده، انجام شد. حسینی سخنگوی وزارت دفاع درباره این خبر گفت: «‌این ماهواره‌‌برِ سه مرحله‌ای از نظر ویژگی‌های فنی، قابل رقابت با ماهواره‌‌برهای روز دنیا است که دارای دو مرحله پیشرانش جامد و یک مرحله با پیشرانش مایع است.» گفتنی است ماهواره‌بر ذوالجناح در بهمن ۹۹برای نخستین‌بار با هدف دستیابی به فناوری قدرتمند‌ترین موتور سوخت جامد در کشور مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.

  • طرح ۶۰۰ میلیارد دلاری گروه هفت برای مقابله با چین ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    طرح ۶۰۰ میلیارد دلاری گروه هفت برای مقابله با چین

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    راهکار پیشگیری از اختلاف در پیش‌‌فروش مسکن

    سرپرست اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران گفت: دریافت شناسنامه فنی، از تخلفات و دعواهای مربوط به پیش‌‌فروش ساختمان جلوگیری می‌کند. به گزارش خبرگزاری فارس، نقی عربی درباره مشکلات حقوقی و قانونی موجود در پیش‌‌فروش آپارتمان‌‌ها گفت: با توجه به جهش قیمت مسکن در سال‌های اخیر، انعقاد قراردادهای پیش‌‌فروش ساختمان افزایش یافته است، اما این مساله به دلیل خلأهای قانونی موجود، منجر به دعواهای حقوقی و کیفری زیادی شده است. وی خاطرنشان کرد: بعضا اشخاصی با این تصور که خرید یک واحد «نیم‌‌ساخته» از نظر اقتصادی به صرفه است، اقدام به پیش‌خرید می‌کنند، اما بعد از مدتی متوجه می‌شوند اصلا خانه‌ای در کار نبوده و فروشنده کلاهبرداری کرده است.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تردید دو سویه بورس‌‌‌‌‌‌‌‌‌بازان

    دنیای‌اقتصاد : شاخص‌کل بورس تهران روزگذشته با بیش از ۲‌هزار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واحد افزایش در ارتفاع یک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میلیون و ۵۰۴‌هزار واحدی قرار گرفت. وضعیت این‌روزهای بازار سرمایه به قدری نوسانی و غیرقابل پیش‌بینی دنبال می‌شود که گمانه‌زنی‌ها از کار سخت معامله‌گران در هفته‌های آتی حکایت می‌کند. روند کنونی که بازار سرمایه در پیش گرفته ممکن است مقاومت‌های احتمالی در پیش‌روی کانال را رقم بزند. از سوی دیگر عوامل داخلی و بیرونی که معمولا اثرگذاری جدی بر روند معملات بورسی دارند، از عدم‌بازدهی مطلوب این بازار در مقایسه با بازارهای دیگر خبر می‌دهد.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اولین دیدار دو جانبه در آنکارا

    دنياي اقتصاد : حسین امیرعبداللهیان، وزیر امورخارجه کشورمان عصر روز گذشته برای نخستین دیدار دوجانبه به دعوت مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌ای خود در راس هیاتی عازم آنکارا شد. امیرعبداللهیان در این سفر و در دیدار با مقامات ترکیه، موضوعات مهم مرتبط با روابط دوجانبه و همچنین همکاری‌‌های دو کشور در حوزه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار خواهد داد. وی قرار است بعد از سفر به آنکارا به ترکمنستان رفته و در اجلاس وزرای خارجه اجلاس خزر شرکت کند. محمد فرازمند سفیر کشورمان در ترکیه در توییتی با اشاره به این سفر نوشت: «امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در سفر به ترکیه با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌‌ای خود و دیگر مقامات عالی‌رتبه دیدار خواهد کرد.»

  • پیش‌بینی سوئیس از فروپاشی احتمالی اتحادیه اروپا ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    پیش‌بینی سوئیس از فروپاشی احتمالی اتحادیه اروپا

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آسمان تیره تولید پلی‌‌اتیلن

    سيد‌محمد اسلامي مديرعامل شركت پتروشيمي مهر برنامه سفرهای استانی رئیس‌جمهور در ماه‌های اخیر همگی شامل بازدید از واحدهای تولیدی، به ویژه واحدهایی بوده است که هریک به نوعی دچار چالش‌‌های مانع تولید بوده‌‌اند. دولت در ماه‌های گذشته خود را متعهد به احیا و توسعه تولید در کشور دانسته‌‌ است. با این حال بازدید سیاستگذاران و آشنایی با مشکلات میدانی تولیدکنندگان، جز با تدبیر امور درباره نحوه مدیریت کردن اقتصاد و تولید کشور به‌طور همزمان به تحقق نتیجه مطلوب منجر نمی‌شود. از جمله چالش‌‌های کنونی در عرصه تولید و صادرات محصولات پتروشیمی، «پذیرش و ایفای مسوولیت رگولاتوری» و مناقشات جاری درباره «نحوه قیمت‌‌گذاری نرخ خوراک بین‌مجتمعی» پتروشیمی‌هاست.

  • رد پای استیو جابز در تولید شیشه واکسن کرونا ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مصاحبه با «وندل پی‌ویکز» رهبر کهنه‏‏‌کار شرکت کورنینگ

    رد پای استیو جابز در تولید شیشه واکسن کرونا

    مترجم: مريم مرادخاني منبع: Time «وندل پی ویکز» رهبر کهنه‌‌‌کار شرکت کورنینگ است؛ یکی از پیشگامان نوآوری در مهندسی مواد و فیزیک نور و تولیدکننده محصولات تخصصی ساخته شده از شیشه و سرامیک.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کنعانی جانشین خطیب

    فارس : ناصر کنعانی، رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره به جای سعید خطیب‌‌زاده به عنوان سیزدهمین سخنگوی وزارت امور خارجه منصوب و خطیب‌‌زاده هم مشاور وزیر امور خارجه شد. سعید خطیب‌‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه روز گذشته در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد آخرین نشست او با خبرنگاران است و از این به بعد به عنوان مشاور وزیر امور خارجه به فعالیت خواهد پرداخت. خطیب‌زاده همچنین درباره جانشین خود گفت: «آقای کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه بعد از بنده خواهند بود و دیپلماتی بسیار حرفه‌ای هستند.» کنعانی از تیر ۱۳۹۷ عهده‌‌دار دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در قاهره (پایتخت مصر) بوده است. او پیش از این نیز ریاست ستاد عراق وزارت امور خارجه را برعهده داشت.

  • ۲۵ واقعیت درباره مسافرت ۱۴۰۱-۰۴-۰۶ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نظرسنجی از شهروندان آمریکایی درباره «ناشناخته‌های سفر» نشان داد

    ۲۵ واقعیت درباره مسافرت

    سفر در تعطیلات، «طلاق» و «حمله قلبی» را کاهش می‌دهد

    دنیای اقتصاد : سفر، زمانی برای مسافران لذت‌‌‌بخش‌‌‌تر خواهد بود که امکان تعطیلات طولانی‌‌‌تر برای آنها وجود داشته باشد. شرکت آمریکایی املاک پاکاسو (Pacaso) پس از نظرسنجی درباره انتخاب مسافران در سفرهای داخلی یا بین‌المللی از میان گروه‌‌‌های سنی مختلف، به بررسی تاثیر تعطیلات طولانی‌‌‌تر بر میزان نشاط و شادی افراد در سبک زندگی پرداخته است. که بر این اساس هرچه مدت زمان سفر طولانی‌‌‌تر باشد، میزان شادی و نشاط در این افراد نیز طولانی‌‌‌تر خواهد بود. همچنین با بررسی چرایی سفر ۲۵ واقعیت مهم درباره مسافرت را مطرح کرد که سفر و گردشگری چه نقش مهمی در زندگی افراد ایفا می‌کنند.