شناسهٔ خبر: 9936635 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استاندار مرکزی:

اطلاع‌رسانی درست از وضعیت آلودگی هوا حق مردم است

استاندار مرکزی گفت: اطلاع‌رسانی درست و به موقع از وضعیت آلودگی هوا حق مردم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمود زمانی‌قمی پیش از ظهر امروز در بازدید از نیروگاه شازند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت و مسئولان نسبت به وضعیت آلودگی هوا حساسیت داشته و بر رفع آن تلاش دارند.

وی تصریح کرد: اطلاع‌رسانی درست و به موقع از وضعیت آلودگی هوا حق مردم است و مردم باید در جریان وضع درست محیط زیست قرار گیرند.

استاندار مرکزی ادامه داد: اگر در مورد آلودگی نیروگاه مواردی مطرح می‌شود، باید مزیت‌های این واحد نیز به اطلاع مردم برسد.

زمانی‌قمی افزود: توجه به محیط زیست و کاهش آلودگی در اولویت کارهای دولت قرار گرفته است و در دولت یازدهم از هزار هکتار فضای سبزی که در طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک پیش‌بینی شده 300 هکتار اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه گفتن کار دولت و فعالیت‌های دولت گناه نیست، از علاقه‌ نداشتن برخی رسانه‌ها‌ به اظهار عملکرد دولت گلایه کرد.

استاندار مرکزی بر ضرورت اطلاع‌رسانی مطالب توسط رسانه‌ها تاکید کرد و بیان داشت: در صورتی که فعالیت‌ها و مزیت‌های نیروگاه در رسانه‌ها برای مردم بیان نشود، شخصاً نسبت به اطلاع‌رسانی در این زمینه اقدام خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر نیز گفت: تولید مستمر برق از واجب‌ترین امور است و نمی‌توان تصور کرد نیروگاه تعطیل شود.

فرهاد شبیهی افزود: اگر به سمت خاموشی نیروگاه برویم، چهار الی پنج ساعت مشترکان برق در خاموشی خواهند بود که این برای نظام و دولت پذیرفتنی نیست.

وی ادامه داد: شازند جزو نیروگاه‌های پیش‌رو در استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان است و شرکت برق منطقه‌ای باختر در حوزه نیروگاه‌ها، در نیروگاه شازند با ظرفیت صد درصد، در نیروگاه مفتح با بیشترین افزایش تولید (200 درصد) و در همدان با 70 درصد رکورددار تولید بوده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر افزود: انرژی برق یک انرژی پاک و زیرساختی است و صنعت برق صنعتی وسیع در کشور است که در چند روز گذشته بخش اعظمی از سوخت نیروگاه گاز بوده است.

شبیهی بیان داشت: در حوزه وزارت نیرو در کل نیروگاه‌ها تمایلی به مصرف مازوت نیست، ولی محدودیت‌های تولید و شرایط ایجاب می‌کند که از مازوت استفاده شود.

انتهای پیام/87001/ط40/د1000

http://fna.ir/8GD1NX