شناسهٔ خبر: 9866675 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نمازگزاران جمعه شهرکرد کشتار شیعیان نیجریه را محکوم کردند

شهرکرد- ایرنا- نمازگزاران جمعه شهرکرد با راهپیمایی بعد از اقامه نمازجمعه، کشتار بی رحمانه شیعیان نیجریه و اهانت به مقدسات دینی را محکوم کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، نمازگزاران جمعه شهرکرد با اعلام همبستگی با مردم مسلمان نیجریه و سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر وهابی، کشتار مظلومانه شیعیان نیجریه را محکوم کردند.
نمازگزاران جمعه شهرکرد مسیر مصلای امام خمینی (ره) شهرکرد تا چهار راه بوعلی سینا را راهپیمایی کردند و در پایان این راهپیمایی برخورد با عوامل کشتار شیعیان نیجریه را خواستار شدند.
امام جمعه شهرکرد در جمع شرکت کنندگان در این راهپیمایی گفت: آمریکا، آل سعود، صهیونیست ها و وهابیون خبیث عامل اصلی کشتار شیعیان نیجریه هستند.
حجت الاسلام محمد علی نکونام افزود: مسلمانان وشیعیان نیجریه بدون هیچ جرمی کشته و در گورهای دسته جمعی دفن شدند.
وی گفت: هم اینک شیعیان نیجریه در اوج مظلومیت در انتظار حمایت هستند و نشان دادن اعتراض به این کشتار وحشیانه تکلیف هر انسان آزاده ای است.
7360/ 6014/