شناسهٔ خبر: 9858449 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

مدیر کل اوقاف و امور خیریه همدان: وقف ماندگار تر از امور خیریه است

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام محمد کاروند روز سه شنبه در همایش یاوران وقف در همدان افزود: امروز نگاه به امور خیریه دستخوش برخی فرهنگ های مغایر با ارزشهای اسلامی است در حالیکه در مبانی اسلام سنت پایدار تری به نام وقف وجود دارد.
وی اظهار کرد: امام راحل(ه) بزرگترین احیاگر موقوفات در کشور بودند چرا که در زمان پهلوی بسیار از موقوفات به فروش رفته بود.
وی عنوان کرد: موقافات بنا به هیچ مصلحتی قابل تبدیل شدن نیست مگر تبدیل به احسن چرا که حکم شرعی مهمترین پشتوانه موقوفات است.
وی اضافه کرد: فعالیت در اوقاف یک کار تکلیفی است چرا که هم اکنون 200 بقعه متبرکه با 42 هزار مستاجر در این موقوفات وجود دارد.
کاروند با بیان اینکه مسئولیت ها در اوقاف در کنار داشتن وظیفه قانونی دارای دیون شرعی است گفت: پیچیدگی اداره اوقاف در این است که هم در کارهای فرهنگی و هم کارهای اقتصادی و سرمایه گذاری تکالیف متعددی عهده دارد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان همدان یکی از اقدام های مهم اوقاف را اجرای امینانه واقفان خیراندیش عنوان کرد و افزود: اوقاف باید تکلیف مدار و جهاد محور باشد تا بتواند موقوفات را آنگونه که واقفان خواسته اند عملی کند.
وی اضافه کرد: بیشترین وقف ها با 18 مورد مربوط به شهرستان نهاوند است و از نظر کیفیت وقف ها شهر همدان در رتبه اول قرار دارد.
استان همدان دو هزار و 718 موقوفه و 251 بقعه متبرکه دارد.
در این همایش به مناسبت سالروز تولد شهید سردار حاج حسین همدانی از مقام شهید و خانواده این سردار بزرگ اسلام تقدیر و تجلیل و پس از این همایش نیز حرم مطهر امامزاده عبدالله(ع)غبارروبی شد.
7530/6993