صاحبخبر - ارومیه/ خبرگزاری صدا و سیما/ اجتماعی
مادر باردار تکابی که در گردنه مایین بلاغ این شهرستان گرفتار برف و کولاک شده بود با تلاش تیم های امدادی نجات یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما دبیر ستاد مدیریت بحران شهرستان تکاب گفت: مادر 21 ساله تکابی صبح امروز سه شنبه در گردنه مایین بلاغ محور شاهین دژ به تکاب گرفتار برف و کولاک شده بود که با حضور به موقع تیم های امدادی هلال احمر و فوریت های پزشکی این شهرستان نجات یافت.
حبیب شیوخی افزود: این زن باردار که به علت نقص فنی خودرو در برف و کولاک گرفتار شده بود پس از نجات توسط نیروهای امدادی به بیمارستان شهدای تکاب انتقال یافت.
دبیر ستاد مدیریت بحران تکاب تصریح کرد: این مادر باردار در بیمارستان شهدای تکاب زایمان زودرس کرد و در حال حاضر وضعیت عمومی وی و نوزادش مطلوب است.
گردنه مایین بلاغ در 10 کیلومتری محور تکاب به شاهین دژ در جنوب آذربایجان غربی از محورهای برفگیر این استان به شمار می رود.0002
∎