سرهنگ جواد ناموران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون در محورهای تبریز - اهر، تسوج - شبستر، مراغه - هشترود و اتوبان پیامبر اعظم به دلیل بارش برف و مه غلیظ با کاهش دید و لغزندگی جاده ها مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه رانندگان پیش از سفر وضعیت فنی خودرو، بخاری و برف پاکن های خودرو خود را کنترل کنند، تاکید کرد: در شرایط موجود تردد خودروهای سبک و سنگین فقط با زنجیر چرخ میسر خواهد بود و داشتن زنجیر چرخ برای خروج از شهر الزامی است.
سرهنگ ناموران اظهار کرد: شهروندان در فصل زمستان از مسافرت های غیر ضروری در جاده های استان با توجه به شرایط آب و هوایی حاکم خودداری و در صورت سفر مواد خوراکی، پوشاک مناسب و پتو به اندازه کافی به همراه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: رانندگان پیش از حرکت در جاده ها نسبت به پر کردن باک بنزین خود اقدام و در هنگام حرکت نیز سرعت مطمئنه را رعایت کنند.
6120/6183
رییس پلیس راهور: جاده های استان آذربایجان شرقی لغزنده است
تبریز - ایرنا - رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به بارش برف و لغزندگی محورهای مواصلاتی استان گفت: هیچ یک از راه های استان بسته نبوده و تردد در همه راه ها انجام می شود.
صاحبخبر -