به گزارش خبرنگار ایرنا، ضیاالدین نعمانی روز دوشنبه در جریان بازدید از عملیات برفروبی سطح شهر سقز افزود: در جریان بارش برف اخیر دو هزار تُن نمک مصرف و تمام خیابان های شهر از جمله امام، شهربانی، آزادی تا انتهای شهدا، معلم، سعدی و تمام محدوده بازار برفروبی، شن پاشی و نمک پاشی شد.
شهردار سقز با بیان اینکه تاکسی ها و ناوگان حمل و نقل عمومی آماده خدمات رسانی به شهروندان می باشد، اظهار کرد: مردم از رفت و آمد غیر ضروری با ماشین های شخصی و از پارک خودروها در حاشیه خیابان ها خوداری کنند.
وی اعلام کرد: شماره تلفن 36224414 شهرداری سقز به طور شبانه روزی آماده پاسخگوی به شهروندان می باشد.
علی اکبر ورمقانی فرماندار شهرستان سقز نیز امروز در دیدار با نیروهای برفروب شهرداری از تلاش شبانه روزی آنان تشکر کرد. سقز در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
7249/6108
امکانات شهرداری سقز برای برفروبی، 38 دستگاه و 120 نفر
سنندج- ایرنا- شهردار سقز با اشاره به اینکه تعداد 38 دستگاه و 120 نفر نیروی انسانی برای برفروبی سطح شهر آماده شده است، گفت: این 38 دستگاه شامل هفت دستگاه گریدر، چهار دستگاه لودر، چهار دستگاه بیل باب کیت و 23 دستگاه ماشین آلات دیگر می شود.
صاحبخبر -