شناسهٔ خبر: 9759533 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

معاون استاندار خراسان رضوی خبر داد

ورود ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار زائر به مشهدالرضا(ع)

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان‌رضوی گفت: از ابتدای دهه پایانی صفر تا ساعت ۲۴ شب گذشته، ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار نفر زائر وارد مشهد مقدس شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، محمدحسن واحدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: از ابتدای دهه پایانی صفر تا ساعت 24 شب گذشته 3 میلیون و 226 هزار نفر زائر وارد مشهد مقدس شدند که از این تعداد 265 هزار نفر زائر پیاده وارد مشهد مقدس شدند.

وی با بیان اینکه 2 میلیون و 961هزار نفر با وسایل نقلیه شخصی، اتوبوس‌های بین شهری، ناوگان ریلی و هوایی به مشهد سفر کرده‌اند، افزود: ورود زائر به مشهد مقدس نسبت به دهه پایانی صفر سال‌گذشته کاهش 7 درصدی داشته اما تعداد زائران پیاده نسبت به سال گذشته افزایش 30 درصدی داشته است.

واحدی با اشاره به اینکه از شب‌گذشته خروج زائران از مشهد مقدس آغاز شده است، تصریح کرد: از شب‌گذشته تا صبح امروز 50 هزار نفر زائر از طریق ناوگان ریلی توسط 80 رام قطار از مشهد خارج شده‌ و جابجایی مسافران  طی امروز و فردا نیز ادامه دارد.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه از شب‌گذشته تا صبح امروز نیز حدود 100 پرواز از مشهد به مقاصد مختلف انجام شده است،گفت:حدود 4 هزار دستگاه اتوبوس از مشهد خارج و اقدام به جابجایی زائران کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در این ایام ظرفیت 90 درصد هتل‌ها و 95 درصد هتل آپارتمان‌ها تکمیل شد، خاطرنشان‌کرد: 100 درصدخانه مسافرهای مجاز و مهمانپذیرهای مشهد مقدس در ایام دهه پایانی صفر تکمیل شد.

 واحدی به تعداد برنامه‌های تدوین شده برای ایام دهه پایانی صفر اشاره کرد و افزود: 400 برنامه برای دهه آخر صفر تدوین شده بود که 300 برنامه برای زائرانی که به صورت سواره و 100 برنامه برای زائران پیاده تدوین شده بود.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در رابطه با سامانه mashhad.ir گفت: این سامانه با هدف ارتقای فرهنگ میزبانی طراحی شده و تاکنون 6 هزار و 200 نفر برای خدمت رسانی به زائران در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.