صاحبخبر - تهران/ خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/09/22
به گزارش خبرگزاری سما از غزه ،یکی از رهبران بلند پایه جنبش حماس به رژیم صهیونیستی درباره ادامه اقدامات ظالمانه و فشارها علیه فلسطینی ها در نوار غزه و کرانه باختری رود اردن هشدار داد .
احمد یوسف گفت :« وخامت اوضاع کنونی در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه که ناشی از فشارها و محدویت ها دولت اسرائیل است ، مردم فلسطین را به مرز انفجار در برابر اقدامات این رژیم سوق خواهد داد ».
یوسف افزود :« دامنه تحولات کنونی در کرانه باختری رود اردن و قدس اشغالی بر ضد جنایت ها و اشغالگری های رژیم صهیونیستی ( انتفاضه سوم فلسطینی ) ممکن است به نوار غزه نیز کشیده شود ».
این مقام بلند پایه حماس تاکیدکرد آثار و پیامدهای تهاجم نظامی تابستان سال گذشته رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان باقی است و ساکنان ای منطقه با تحریم های ظالمانه و بیکاری و مشکلات شدید روبه رو هستند .
وی افزود اقدامات مستمر رژیم صهیونیستی بر ضد ساکنان کرانه باختری رود اردن آنان را بسیار مایوس و ناامیدی کرد و فلسطینی ها برای تغییر شرایط موجود تحرکات خود ( انتفاضه قدس ) را بر ضد این رژیم آغاز کردند .
احمد یوسف گفت :« ما خواهان جنگ نیستیم اما ساکنان نوار غزه در شرایط بسیار دشواری قرار دارند و این فشار ها می تواند آنان را به سوی جنگی دیگر با اسرائیل در آینده سوق دهد و این جنگ ممکن است بدون هشدار قبلی آغاز شود ».
مقام حماس تصریح کرد جنگ بعدی حتی ممکن است در سال آینده ( 2016 ) آغاز شود .
احمد یوسف درباره روابط جنبش حماس با ایران گفت :« اختلاف نظر درباره بحران سوریه بر روابط دو جانبه حماس و ایران تاثیر گذاشته است و ایران هم اکنون فقط به شاخه نظامی حماس کمک می کند ».
یوسف افزود :« حمایت های مالی ، لجستکی ایران از گردانهای قسام شاخه نظامی حماس و آموزش گردانهای قسام ادامه دارد .
این مقام بلند پایه جنبش حماس تصریح کرد حماس خواهان حفظ روابط خود با ایران است چون ایران کشوری اسلامی از حامیان مسئله فلسطین است اما پرونده سوریه مانعی در برابر بازگشت روابط دو طرف به دوران گذشته است .
با آغاز بحران داخلی در سوریه در اواسط مارس سال 2011 ، دیدگاه متفاوت دو طرف درباره تحولات سوریه به تیرگی روابط ایران و حماس منجر شد .
احمد یوسف درباره نظامیان اسرائیلی که در اسارت حماس در نوار غزه هستند ، گفت :« شروط پیشنهادی حماس برای پیگیری پرونده اسرا به قوت خود باقی است و از اسرائیل می خواهیم همه اسرای فلسطینی را که پس از آزادی دوباره بازداشت شدند ، فوری آزاد کند .
148/173
∎