شناسهٔ خبر: 9747949 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس پلیس‌راه استان همدان:

تمام محورهای ارتباطی همدان باز است/کاهش تصادفات جاده ای

همدان- فرمانده پلیس‌راه همدان بابیان اینکه تمام محورهای ارتباطی این استان باز است، بر ضرورت همراه داشتن تجهیزات زمستانی در محورهای این استان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ مهدی شاکری در گفتگو با خبرنگار مهر تردد در محورهای ارتباطی همدان را بدون اعمال محدودیت ترافیکی عنوان کرد و افزود: رعایت مقررات و قوانین رانندگی همواره باید مورد تاکید رانندگان باشد.

فرمانده پلیس‌راه همدان با اشاره به اینکه با توجه به خلوت بودن مسیر جاده‌ها، رانندگان بااحتیاط رانندگی کنند، عنوان کرد: توجه به مقررات رانندگی امری مهم و ضروری است.

وی به تغییرات جوی همدان از عصر امروز اشاره کرد و گفت: طبق اعلام هواشناسی، از عصر امروز سامانه بارش زا وارد همدان می‌شود و کسانی که قصد سفر به این استان رادارند باید تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

وی بابیان اینکه جاده‌های همدان در شرایط تغییرات جوی دچار برف و کولاک می‌شود، عنوان کرد: به همراه داشتن زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی امری ضروری است.

رئیس پلیس‌راه استان همدان همچنین با اشاره به اینكه ۴۹ درصد تصادفات درراه‌های استان مربوط به واژگونی وسایل نقلیه است، افزود: میانگین كشوری در این خصوص ۳۰ تا ۳۵ درصد است و بالا بودن این آمار در استان شاید به دلیل افزایش آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در استان است كه باید نسبت به ارتقا دوربین‌های ثبت تخلفات در این زمینه اقدام شود.

وی عنوان كرد: علیرغم اینكه گفته می‌شود استان همدان یك استان گذری است و تصادفات از سوی مسافران است اما ۶۵ درصد كشته‌ها در تصادفات منجر به فوت از افراد بومی استان و تنها ۳۵ درصد افراد غیربومی هستند.

شاكری ۵۱ درصد تلفات سوانح را در صحنه، ۴۲ درصد را در بیمارستان و ۶ درصد را حین انتقال به بیمارستان خواند و اضافه كرد: محورهای اصلی پرخطر در سطح استان به ترتیب محورهای ملایر- همدان، همدان-رزن و همدان-اسدآباد ذکرشده است.

وی از آموزش ۱۴ هزار و ۹۷۶ نفر در استان در ۷ ماهه نخست سال جاری توسط فرماندهان پاسگاه‌ها در مساجد و مدارس روستایی خبر داد كه نسبت به سال قبل ۵۴ درصد افزایش داشته است.

سرهنگ شاکری با بیان اینکه طرح زمستانی پلیس‌راه تا ۲۳ اسفندماه ادامه دارد، اظهار كرد: خوشبختانه در بارش‌های اخیر كمترین مشكل را داشتیم.