شناسهٔ خبر: 9716436 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

استقبال از زائران پیاده در ایستگاه بین راهی چناران توسط دانش آموزان دبیرستان امام رضا(ع)

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ مدیر عامل بنیاد فرهنگی رضوی گفت: یکی از اهداف این طرح ارائه خدمات مطلوب و ضروری و اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه کاروان‌های پیاده است.

محمد تقی فخریان با بیان اینکه این خدمات به ‌منظور استقبال و میزبانی از کاروان‌های پیاده‌ای که به سمت حرم امام رضا(ع) در حرکت هستند، اجرا می‌شود، افزود: در این ایستگاه خدماتی از جمله اسکان، ارائه خدمات فرهنگی از قبیل برگزاری اقامه نماز جماعت، سخنرانی، عزاداری و نیز تأمین نیازهای ضروری به زائران انجام می‌شود.

وی بر فراهم کردن امکانات لازم برای زائران حرم رضوی تأکید کرد و گفت: این ایستگاه روزانه هزار وعده نهار بین زائران توزیع می کند و همچنین بر اساس پیش بینی های انجام شده آمادگی لازم برای اسکان و استراحت به زائران را نیز فراهم آورده است.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی رضوی افزود: این ایستگاه از 15 تا 19 آذر دایر است و روزانه میزبان هزاران نفر از زائران ولایت‌ مدار و دوستدار اهل بیتی است که برای شرکت در مراسم عزاداری دهه آخر صفر راهی مشهد شده‌اند.

ز