صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / اجتماعی1111 1394/09/19
جانشین معاونت نیروی انسانی ناجا گفت : مراسم عزاداری 28 صفر با حضور 20 هزار نفر از کارکنان نیروهای مسلح صبح امروز در مصلی تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرتیپ دوم پاسدار خسرو اسکندری در حاشیه مراسم عزاداری به مناسبت رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن (ع) افزود : به دنبال فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص راه اندازی دسته های عزاداری با شکوه هر چه تمام تر نیروهای مسلح در مراسم 28 صفر و شهادت امام حسن مجتبی (ع) ، نیروهای مسلح هر سال بر اساس ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح مراسم عزداری را برگزار می کنند .
وی گفت : در این مراسم جمعی از یگانها و دسته های عزاداری نیروهای مسلح اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ارتش جمهوری اسلامی ، وزارت دفاع ، نیروی انتظامی و بسیج تهران بزرگ حضور داشتند.
سردار اسکندری با بیان اینکه این مراسم با مشارکت تمام سازمان های نیروهای مسلح برگزار می شود ، افزود : میزبان این مراسم امسال در تهران نیروی انتظامی است.
وی گفت : این مراسم از ساعت 8 و 30 دقیقه با حرکت دسته های عزاداری از سه مسیر آغاز شد که دسته های عزاداری با راهپیمایی در خیابان های منتهی به سمت مصلی ، وارد مصلای حضرت امام شدند.
اسکندری گفت : در این مراسم ابتدا زیارت حضرت رسول اکرم (ص) قرائت می شود و بعد از آن مرثیه خوانی و نوحه خوانی است و سپس حجت الاسلام پناهیان سخنرانی خواهد کرد .
هدف از برگزاری این مراسم جلب مشارکت عمومی برای برگزاری هر چه با شکوه تر عزادای هاست .
صدا و تصویر دارد
∎