شناسهٔ خبر: 9700494 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی :

بارش مجدد برف از عصر امروز چهارشنبه خراسان شمالی را فرا می گیرد

بجنورد- ایرنا- مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: در ادامه بارش های برف در چند روز اخیر، بارش برف مجددا از امروز عصر چهارشنبه آغاز و تا فردا در کلیه محورهای مواصلاتی استان وجود ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی، مهندس محمد مشتری، اظهار کرد: با ادامه بارش برف و مه آلود بون برخی از مناطق کوهستانی و لغزندگی سطح جاده ها، لازم است تا رانندگان علاوه بر رعایت احتیاط و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.
به گفته وی، بیشتر رانندگان زنجیر دارند ولی نحوه بستن آن را آموزش ندیده اند لازم است رانندگان قبل از شروع حرکت از مبدا طریقه بستن زنجیر چرخ را یاد بگیرند .
محمد مشتری افزود: کلیه راهداران به همراه ماشین آلات در کلیه گردنه ها و محورهای استان بصورت 24 ساعته در حال آماده باش هستند و به محض بارش برف نسبت به نمک پاشی و برف روبی محورها اقدام خواهند کرد .
مدیر راهداری راه و شهرسازی خراسان شمالی همچنین از تمامی رانندگان خواست قبل از حرکت، از طریق شماره ارتباطی 05832261000 مرکز مدیریت راههای استان و شماره 141 مرکز مدیریت راه های کشور، از آخرین وضعیت مسیر تا تردد خود مطلع شوند تا با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به سفر کنند.
استان خراسان شمالی پنج هزار و 631 کیلومتر راه ارتباطی اصلی و فرعی و 21 گردنه خطرناک دارد.
6003/1744