حمید رهانجام دقایقی پیش در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از روز ۱۵ آذرماه تا امروز٬ در مجموع ۱۷ مورد حادثه در استان قزوین به وقوع پیوست که هفت مورد از این حوادث مربوط به برف و کولاک بود.
وی افزود: همچنین هفت مورد دیگر از حوادث یاد شده به حوادث جادهای اختصاص داشت٬ دو مورد شهری بود و یک مورد نیز به حوادث صنعتی و کارگاهی مربوط میشد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قزوین ادامه داد: در این حوادث تعداد مجموع کل حادثهدیدگان به ۱۹ هزار و ۸۳۰ نفر میرسید که بخش عمده آنان معادل ۱۹ هزار و ۸۰۱ نفر به حوادث برف و کولاک اختصاص داشت.
رهانجام عنوان کرد: همچنین حوادث جادهای در استان طی سه روز اخیر ۲۶ نفر حادثهدیده داشت و تعداد حادثهدیدگان حوادث شهری دو نفر بود؛ ضمن اینکه حادثه صنعتی و کارگاهی روزهای اخیر نیز یک نفر حادثهدیده داشت.
وی تعداد نجاتیافتگان حوادث روزهای گذشته را مورد توجه قرار داد و گفت: علاوه بر کسانی که در این حوادث خدمات امدادی دریافت کردند٬ ۱۳ نفر هم به دست امدادگران جمعیت هلالاحمر استان در حوادث سه روز گذشته نجات یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قزوین بیان کرد: هفت نفر از این نجاتیافتگان به صورت سرپایی مداوا شدند و هفت نفر دیگر نیز به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
رهانجام با اشاره به تعداد اسکانیافتگان در حوادث اخیر تصریح کرد: در این حوادث فقط حادتهدیدگان برف و کولاک نیاز به اسکان داشتند که تعداد آنان به ۹ هزار و ۲۹۱ نفر میرسید.
وی تعداد کل تیمهای عملیاتی اعزام شده به عملیات امداد و نجات از سوی هلالاحمر استان طی مدت یاد شده را ۱۰۹ مورد اعلام و خاطرنشان کرد: در این عملیاتها ۴۴۱ نفر نیروی امدادی و ۵۵ دستگاه آمبولانس به محل وقوع حوادث اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قزوین یادآور شد: در این حوادث٬ میانگین زمان حضور در صحنه عملیات در حوادث جاده ای از زمان اطلاع به جمعیت تا حضور در صحنه ۱۴ دقیقه و هشت ثانیه بود.