به گزارش پانا به نقل از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی خراسان رضوی، علیرضا الیاسی گفت: اداره راه و شهرسازی سرخس بهمنظور آماده سازی و روان سازی حركت كاروان های زائران پیاده امام رضا(ع) اقدام به تیغ زنی حاشیه محور مشهد- سرخس و همچنین نصب بنرهای مزین به حرم امام رئوف علی ابن موسی الرضا كرده است.
الیاسی با اشاره به بهسازی فضای مهمانسرای مزداوند، افزود: به جهت خدمت رسانی بهتر به مسافران و زائران و همچنین ایجاد تردد ایمن در جاده های حوزه استحفاظی سرخس، آخرین بازدید از ماشین آلات اداره و پرسنل راهداری و ... توسط مسئول ماشین آلات این اداره انجام شده است
آمادگی راه و شهرسازی سرخس جهت خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا(ع)
رئیس اداره راه و شهرسازی سرخس گفت: اداره راه و شهرسازی سرخس به منظور خدمت رسانی و فراهم كردن سفری ایمن برای مسافران و زائران رضوی آمادگی كامل را دارد.
صاحبخبر -