مسعود بکائی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ریزش برف از نخستین ساعات بامداد امروز آغاز شد و بلافاصله عملیات شن ریزی و نمک پاشی جاده ها بویژه در گردنه اسدآباد انجام شد اما بعلت برف گیر بودن این منطقه دوباره مسیرها بسته می شود و همچنان عملیات برف روبی و بازگشایی این محور ادامه دارد.
وی تصریح کرد: دمای هوا به شدت کاهش یافته و ارتفاع برف در شهر حدود بیست سانتی متر و در ارتفاعات بیش از سی سانتی متر رسیده است.
فرماندار اسدآباد با بیان اینکه بیشترین میزان بارش برف را در گردنه اسدآباد شاهد هستیم اما در مناطق روستایی نیز برف درحال بارش است و راه های روستایی با کمک اکیپ راهداری و مشارکت مردم در حال بازگشایی است و تردد در آنها جریان دارد.
بکائی یادآورشد: در پی ریزش برف که با کاهش دما در نقاط مختلف شهرستان همراه است پدیده مه گرفتگی نیز در مناطق کوهستانی و گردنه های اسدآباد و چهاردولی موجب کاهش دید شده است.
وی با توجه به شرایط جوی از رانندگان وسایل نقلیه به ویژه زائران بازگشته از کربلای معلی خواست در جاده ها و معابر درون شهری به علت لغزنده بودن و مه آلوده بودن با احتیاط رانندگی کنند و به زنجیر چرخ و یا لاستیک یخ شکن مجهز باشند و از سالم بودن سیستم گرمایشی و برف پاکن خودروهای خود اطمینان حاصل کنند.
گردنه اسدآباد به طول 15 کیلومتر یکی از گردنه های برفگیر و حادثه خیز کشور و در عین حال از شریانهای اصلی و محل تلاقی شش استان کشور است .
شهرستان اسدآباد 107 هزار جمعیت دارد و در 45 کیلومتری همدان واقع شده است.
7527/6993
فرماندار: تلاش برای بازگشایی گردنه برفگیر اسدآباد ادامه دارد
همدان - ایرنا- فرماندار اسدآباد از اعزام تمام نیروهای راهداری و امدادی برای بازگشایی و برفروبی گردنه اسدآباد خبر داد و گفت: بعلت کولاک و یخبندان تردد در این محور با کندی انجام می شود.
صاحبخبر -