شناسهٔ خبر: 9618147 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

انسداد راه ۲۷۵ روستای استان کرمانشاه/ وجود کولاک در برخی محورها

صاحب‌خبر -

بارش برف و کولاک و انسداد راه های ارتباطی در آذربایجان شرقی

سیدزاهدین چشمه خاور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت راه های استان در نتیجه بارش برف از شب گذشته تاکنون گفت: در پی این بارش ها راه ارتباطی ۲۷۵ روستای استان کرمانشاه مسدود شده است.

وی در خصوص وضعیت راه های اصلی استان نیز افزود: راه های اصلی باز است و در برخی محورها تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر بوده و در برخی محورها نیز تردد به راحتی و سهولت صورت می گیرد.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه تصریح کرد: در برخی محورها چون محور اسلام آباد غرب به سمت سرپل ذهاب، کولاک شدید داریم و حتما باید مردم از تردد غیر ضروری در این محورها پرهیز کرده ودر صورت ضرورت حتما با زنجیرچرخ و تجهیزات لازم تردد کنند.

وی از نمک پاشی تمام حوزه استحفاظی استان خصوصا گردنه ها خبرداد و گفت: تنها مشکلی که ما داریم همین بحث کولاک است که به دلیل خشکی برف باریده شده در برخی مناطق و وزش باد صورت می گیرد.

احتمال وقوع کولاک در دالاهو، سنقر و صحنه

چشمه خاور بیشترین احتمال وقوع کولاک را در محورهای شهرستان های دالاهو و تمام نقاط شهرستان های سنقر و صحنه اعلام کرد.

وی افزود: بیشترین انسداد در محورهای استان و راه های روستایی نیز مربوط به شهرستان های سنقر و پاوه  است.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی تاکید کرد: با توجه به بارش های اتفاق افتاده جاده ها لغزنده بوده و قطعا کنترل وسایل نقلیه به سختی ممکن است، لذا رانندگان حتما از زنجیر چرخ استفاده کرده و این نکته را مد نظر داشته باشند که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است.

وی تصریح کرد: رانندگان بی توجه به نکات ایمنی در چنین شرایطی هم خود را هم عوامل راهداری و سایرین را دچار مشکل می کنند و جاده را نیز بند آورده و مانع از تردد روان سایرین خواهند شد.

چشمه خاور تاکید و خاطرنشان کرد: رانندگان حتی المقدور از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و از سلامت خودرو و همراه داشتن تجهیزات ضروری اطمینان حاصل کنند.