به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار لطفعلی پاکباز در دیدار فرمانده امور گذرنامه و ثبت احوال کشور عراق در نقطه صفر مرزی مهران اظهار کرد: با انجام اقدامات گسترده و ایجاد تمهیدات لازم برای زائران اربعین حسینی، بسیاری از مشکلات سال گذشته مرتفع شده است.
وی ادامه داد: رایزنی ها و نشست های مشترک دیپلماتیک در سطوح فرماندهان ارشد مرزبانی و استانی و همچنین در سطح هنگ ها و کلانتران مرزی از جمله مهمترین اقداماتی است که در راستای تسهیل تردد زائران انجام شده است.
سردار پاکباز تاکید کرد: نشست های متعددی با حضور مرزبانان ایرانی و عراقی در خصوص عبور روان و بدون مشکل زوار از پایانه های مرزی دو کشور برگزار شده است.
مهدی الوائلی فرمانده امور گذرنامه و ثبت احوال کشور عراق نیز در این دیدار با بیان اینکه ایجاد بسترهای زیربنایی در عبور و مرور باعث رفاه و تسهیل در تردد زائران می شود، از تلاش و همکاری ایران در این زمینه قدردانی کرد.
در این نشست دو طرف نسبت به هموارسازی و ارائه خدمات و تسهیلات به منظور عبور روان و بدون مشکل زوار از عراق به سمت ایران تاکید کردند و مقرر شد در صورت هرگونه ایجاد نواقص در عبور و مرور زائران بلافاصله در دیدارهای مرزی مشترک نسبت به برطرف کردن آن اقدام و تسریع شود.
** 10 دیدار فرماندهی مرزبانی ایلام با فرماندهان و افسران رابط عراقی در ایام اربعین
فرمانده مرزبانی استان ایلام گفت: بیش از 10 دیدار دیپلماتیک با فرماندهان و افسران رابط عراق در پایانه مرزی مهران در راستای تسهیل تردد زائران اربعین حسینی برگزار شد.
سردار لطفعلی پاکباز افزود: همچنین در راستای تسهیل تردد زائران و سرعت بخشیدن به کنترل ها، 40 نفر از مرزبانان افتخاری زن در گیت های ورودی پایانه مهران در این ایام فعالیت می کنند.
وی تاکید کرد: خدمت به زائران حسینی جزو افتخارات مرزبانان است و بی شک اباعبدالله الحسین (ع) با نگاه ویژه به خادمان حسینی، این توان را در وجود مرزبانان قرار داده تا بتوانند چند روز حجم سنگین کار عظیم ورود و خروج زائران را تحمل کنند.
به گزارش ایرنا، با پایان یافتن آیین های اربعین در عراق موج ورود زائران لحظه به لحظه افزایش می یابد و از زمان بازگشت زائران به کشور تاکنون بیش از 500 هزار زائر عتبات عالیات از طریق مرز مهران به کشور باز گشته و روند بازگشت زائران از این مرز همچنان در حال افزایش است.
بیش از یک میلیون و 500 هزار زائر از مرزهای سه گانه مهران، شلمچه و چذابه برای شرکت در آیین اربعین حسینی وارد کشور عراق شده اند که براساس اعلام رئیس ستاد اربعین کشور 55 درصد جمعیت این افراد از طریق مرز مهران عزیمت کرده اند.
6032/9002
فرمانده مرزبانی ایلام: همکاری مرزبانان ایران و عراق باعث تردد روان زائران شده است
ایلام - ایرنا - فرمانده مرزبانی استان ایلام گفت: همکاری و روابط مرزی و دیپلماتیک مرزبانان دو کشور ایران و عراق باعث تسریع در رفع مشکلات و نواقص و تردد روان زائران شده است.
صاحبخبر -