
وی افزود: 20 تن برنج، 10 تن مرغ، چهار تن روغن و چهار تن خرما در میان این موکب ها توزیع شده تا در هر شبانه روز 100 هزار پرس غذای گرم تهیه و میان زائران بازگشته از عتبات عالیات توزیع شود.
عسگری با بیان اینکه در هر وعده 20 هزار پرس نان نیز میان این موکب ها توزیع می شود، تاکید کرد: موکب های پذیرایی صلواتی تا روز سه شنبه آینده می بایست نسبت به پخت و توزیع غذای گرم میان زائران اربعین حسینی در شهر مهران اقدام کنند.
معاون استاندار ایلام گفت: آب معدنی نیز به میزان کافی در ایلام و شهر مرزی مهران دپو شده تا در صورت نیاز میان موکب ها و ایستگاه های صلواتی توزیع شود.
براساس امارهای اعلام شده از سوی ستاد اربعین کشور بیش از یک میلیون و 500 هزار زائر برای شرکت در آیین اربعین حسینی به عراق عزیمت کردند که از این میزان 55 درصد از مرز مهران خارج شده اند.
تاکنون 450 هزار زائر از مرز بین المللی مهران به کشور بازگشته اند و روند ورود زائران به کشور تا هفته آینده نیز ادامه دارد.
9002