حشمت اله عسگری شامگاه پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به پایان آیین اربعین و اتمام مواد عذایی موکب ها، با هماهنگی و مساعدت وزارت کشور و استانداری ایلام این مواد غذایی در میان موکب ها توزیع شد تا غذای مورد نیاز زائران برگشتی از عتبات عالیات را تهیه و توزیع کنند.
وی افزود: 20 تن برنج، 10 تن مرغ، چهار تن روغن و چهار تن خرما در میان این موکب ها توزیع شده تا در هر شبانه روز 100 هزار پرس غذای گرم تهیه و میان زائران بازگشته از عتبات عالیات توزیع شود.
عسگری با بیان اینکه در هر وعده 20 هزار پرس نان نیز میان این موکب ها توزیع می شود، تاکید کرد: موکب های پذیرایی صلواتی تا روز سه شنبه آینده می بایست نسبت به پخت و توزیع غذای گرم میان زائران اربعین حسینی در شهر مهران اقدام کنند.
معاون استاندار ایلام گفت: آب معدنی نیز به میزان کافی در ایلام و شهر مرزی مهران دپو شده تا در صورت نیاز میان موکب ها و ایستگاه های صلواتی توزیع شود.
براساس امارهای اعلام شده از سوی ستاد اربعین کشور بیش از یک میلیون و 500 هزار زائر برای شرکت در آیین اربعین حسینی به عراق عزیمت کردند که از این میزان 55 درصد از مرز مهران خارج شده اند.
تاکنون 450 هزار زائر از مرز بین المللی مهران به کشور بازگشته اند و روند ورود زائران به کشور تا هفته آینده نیز ادامه دارد.
9002
40 تن مواد غذایی میان موکب های شهر و پایانه مرزی مهران توزیع شد
ایلام - ایرنا - معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار ایلام از توزیع حدود 40 تن مواد غذایی میان 18 موکب اصلی پذیرایی از زائران اربعین حسینی مستقر در شهر و پایانه مرزی مهران خبر داد.
صاحبخبر -