نکته جالب توجه این است که پیش از دیدار با گوام شایعه کناره گیری کی روش شنیده شد ولی این خبر از سوی افشین پیروانی مدیر تیم ملی تکذیب گردید اما بلافاصله پس از اتمام این بازی ، سرمربی پرتغالی بحث استعفای خود را دوباره مطرح کرد که این دوگانگی همه را گیج و مبهوت کرده است.
اختلاف شدید میان کی روش با دبیر فدراسیون فوتبال و کمیته اخلاق این فدراسیون به کرات بر همگان ثابت شده اما هر بار علی کفاشیان بنوعی قصد داشته تا از پاسخ قاطع دادن به رسانه ها طفره برود و بقول برخی از کارشناسان فوتبال ، پشت دیوار قایم شود.
در حالیکه به زعم بسیاری از کارشناسان و چهره های شناخته شده فوتبال، رییس فدراسیون فوتبال می توانست طوری مهندسی کند که آتش اختلافات از چند ماه قبل فروکش کرده و کار بیش از این خراب نمیشد اما بی تفاوتی کفاشیان نسبت به این مهم باعث شد تا امروز صدای اختلافات میان دوطیف به عرش برسد.
طبعا هیچکس منکر تجارب و دانش گرانسنگ کی روش به عنوان یک مربی کاربلد و مجرب نیست اما این دلیل نمی شود که بدنبال هر انتقادی ، سرمربی تیم ملی واکنش تند نشان داده و ساز جدایی کوک کند. طوری که علیه دبیر فدراسیون و یا منتقدان جبهه گیری کند وآتش بیار معرکه شود ، از سویی دیگر وعده و وعید ها و امروز و فردا کردن های رییس فدراسیون فوتبال موجب گشته تا دایره اختلاف میان کی روش و علیرضا اسدی دبیر فدراسیون روز به روز گسترده تر شود.
اما از اینها گذشته دیگر کارشناسان فوتبال و منتقدان بر این باورند که کی روش به موازات پول هنگفتی که می گیرد نتوانسته در بالندگی تیم ملی ما نقش موثری داشته باشد ، ضمن اینکه او با تعطیلات پیاپی باعث شده تا لیگ برتر از رونق بیافتد . منتقدان بخصوص مربیان لیگ برتری معتقدند که بازی با تیم ضعیف و نه چندان مطرحی مثل گوام نباید موجب تعطیلی بیست روزه لیگ برتر شود و چرخ این مسابقات را از حرکت بیندازد.
با توجه به اعلام برگزاری نشست رییس فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی در محل فدراسیون در روز پنج شنبه ، به نظر می رسد راه برون رفت از فضای غبار آلود و ملتهب فعلی این است که رییس فدراسیون فوتبال شخصا ورود کند وگرنه چه بسا در ادامه این اختلاف شدید ، سنگ روی سنگ بند نشود که طبعا دود آن بیش از هرچیز به چشم تیم ملی ما خواهد رفت.
ناگفته پیداست که اختلاف میان منتقدان و تدابیر و اندیشه های کادر فنی تیم ملی همیشه بوده و خواهد بود اما اگر بنا باشد هر روز شاهد اینگونه تاخت و تازها میان مدیران فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی باشیم ، یقینا فضای تنش زای فعلی مضاعف تر خواهد شد که در آنصورت کشتی تیم ملی ما به گل خواهد نشست که پشیمانی و ندامت دیگر سودی در بر نخواهد داشت .
بحث دیگر این است که چرا رییس فدراسیون به عنوان متولی فوتبال کشور برای رفع این نقطه تاریک چاره ای اساسی اتخاذ نمی کند و به عنوان مثال کی روش و دبیر فدراسیون را زیر یک سقف ( اتاق فکر ) فرا نمی خواند .
کفاشیان همیشه سعی می کند که با خنده های معنی دار به سئوالات خبرنگاران رسانه های ورزشی پاسخ دهد و بنوعی با این اقدام ، بر مشکلات یادشده ماله بکشد اما واقعیت این است که این حنا دیگر رنگی ندارد و او باید در سریع ترین زمان ممکن این نقاط تاریک را به کف برساند وگرنه بقول زنده یاد قیصر امین پور فردا خیلی دیر خواهد بود.
رضا میرزائیان - کارشناس فوتبال
ورزشی**9118** 1701
قهر و آشتی کی روش و رسالت رییس فدراسیون فوتبال
تهران - ایرنا -تیم ملی فوتبال کشورمان درحالی درگیر مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 است که قهر و آشتی کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی همچنان به ' تیتریک ' رسانه های ورزشی تبدیل شده و چیزی که در این میان محلی از اعراب ندارد ، انسجام و وفاق میان این مربی و مدیران فدراسیون فوتبال است که باعث شده آتش اختلافات روز به روز شعله ورتر شود.
صاحبخبر -