سفیر الجزایر در تهران در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر گفت: عبدالمالک سلال نخست وزیر الجزایر، به همراه صالح خبری وزیر نیرو برای شرکت در سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز به تهران سفر می کنند.
عبدالمنعم احریز افزود: نخست وزیرالجزایر 22 و 23 نوامبر(اول و دوم آذرماه آتی)برای شرکت در سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز در تهران حضور می یابد.
به گفته سفیر الجزایر در تهران همچنین صالح خبری وزیر نیروی الجزایر 20 نوامبر برای شرکت در اجلاس وزارتی به تهران می آید.
سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز دوم آذرماه در تهران در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد .
سیام(4)**2021**1553
نخست وزیر الجزایر هفته آینده به تهران می آید
تهران- ایرنا - عبدالمالک سلال نخست وزیر الجزایر هفته اینده به منظور شرکت در سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز به تهران می آید.
صاحبخبر -