شناسهٔ خبر: 9117850 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کفاشیان: بعید است شکایت ایران از گوام به نتیجه برسد

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون فوتبال گفت: بعید می دانم شکایت ایران از گوام به دلیل صادر نشدن ویزای این کشور برای تعدادی ازبازیکان تیم ملی به نتیجه برسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا، علی کفاشیان عصر پنج شنبه در حاشیه بازی تیم ملی فوتبال کشورمان در مقابل ترکمنستان با بیان اینکه هنوز مشکل روادید برخی بازیکنان حل نشده است، گفت: ملی پوشان راهی طولانی برای رسیدن به این کشور در پیش دارند اما امیدوارم بتوانند با شکست دادن گوام کار صعود خود به مرحله بعدی این رقابت ها (مقدماتی انتخابی جام جهانی 2018 روسیه و جام ملت های آسیا 2019 امارات ) را یکسره کنند.
وی درباره پیگیری حقوقی صادرنشدن روادید گوام برای تعدادی از بازیکنان ایران گفت: شکایت هایی در این زمینه انجام داده ایم اما فکر نمی کنم به نتیجه برسیم
رییس فدراسیون فوتبال درباره دیدار تیم ملی ایران مقابل گوام گفت: ملی پوشان امشب راهی گوام می شوند تا دو روز زودتر به این کشور برسند و خود را آماده این دیدار حساس کنند.
گوآم جزیره ای در اقیانوس آرام غربی است که توسط آمریکا اداره می شود ولی جزء خاک این کشور به شمار نمی آید. جمعیت این جزیره ۱۶۰٬۳۷۸ نفر و مرکز آن شهر هاگاتنیا است.
کفاشیان با ابراز خوشحالی از پیروزی سه بر یک تیم ملی فوتبال ایران مقابل ترکمنستان اظهار داشت: بازیکنان تیم ملی موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کردند اما نتوانستند بیش از سه گل وارد دروازه این تیم کنند.
وی درباره حضور علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال در ورزشگاه گفت: اسدی مشکلاتی با کی روش دارد اما با فوتبال قهر نیست.
رییس فدراسیون فوتبال درباره حضور بازیکنان جوان در ترکیب تیم ملی گفت: باید به این بازیکنان میدان داده شود تا تجربیات لازم را به دست بیاورند. البته فدراسیون باید دیدارهای تدارکاتی لازم را برای آنها فراهم کند تا تیم قدرتمندی روانه مسابقات آسیایی و جهانی کند.
ورزشی 2024 ** 9122**1601**