شناسهٔ خبر: 8957147 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

واکنش فدراسیون به دستکاری لیست خاکپور + عکس

مدیر روابط‌عمومی فدراسیون فوتبال اعلام کرده اصلاحات لازم در اسامی بازیکنان تیم ملی امید در سایت فدراسیون انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین حسینی درباره اشتباهات صورت گرفته در اعلام اسامی بازیکنان در سایت فدراسیون فوتبال گفت: ضمن خسته نباشید به اعضای تیم ملی امید که در این مدت ارتباط خوبی هم با روابط‌عمومی فدراسیون داشتند و هم پوشش خوبی در اخبار آنها صورت گرفته به خاطر این اشتباه از هواداران و تیم امید که کمترین خواسته‌شان این است که اسامی‌شان بدون دغدغه منتشر شود، عذرخواهی می‌کنم.

 

 
وی افزود: اسامی بازیکنان به صورت مستقیم در اختیار روابط‌عمومی فدراسیون قرار نمی‌گیرد، بلکه اسامی تیم‌های ملی در ابتدا در اختیار امور مربوطه قرار می‌گیرد و بعد روی سایت فدراسیون منتشر می‌شود. به عنوان مثال اسامی تیم امید ابتدا در اختیار کمیته جوانان قرار گرفته و با یک اشتباه سهوی لیست در اختیار روابط‌عمومی قرار گرفته است و ما هم با رعایت امانت آن را منتشر کردیم.