شناسهٔ خبر: 8932577 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

انتخاب سرمربی والیبال با چراغ خاموش/ صدای پای لوزانو می آید

ورزش > والیبال - لوزانو،گزینه ای جدی برای نشستن روی نیمکت تیم ملی والیبال ایران است.

صاحب‌خبر -

مهری رنجبر - خبرگزاری خبرآنلاین؛با اينكه هنوز تصميم فدراسيون نهايي نشده است اما از حالا بايد روي رفتن كواچ حساب كرد، آن هم وقتي محمد‌رضا داورزني، رئيس فدراسيون واليبال، در مصاحبه با يكي از خبرگزاري‌ها گفته است: «ماندن كواچ در تيم ‌ملي ريسك است. ما به دنبال صعود به المپيك هستيم و براي رفتن به المپيك نمي‌توانيم روي كواچ ريسك كنيم و بايد به دنبال گزينه‌اي باشيم كه ريسك كمتري داشته باشد.»

فدراسيون واليبال بعد از كارگروه آسيب‌شناسي، عملكرد كادر فني و تيم ‌ملي در جام ‌جهاني‌ ژاپن و جلسه با كواچ، موازي هم دو برنامه را در دستور كار قرار داد‌؛ ماندن يا نماندن سرمربي صربستاني و مذاكره با كانديداهاي جايگزيني او. البته شايد وقتي بوبان در برخورد منطقي حق را به فدراسيون داده بود تا با ريسك كمتري در انتخابي المپيك حاضر شود، جرأت فدراسيوني‌ها هم براي انتخاب سرمربي جديد بيشتر شد؛ وقتي كه او در جلسه گفته بود: «رفتن براي من ناراحت‌كننده نيست.» شايد به خاطر همين بود كه مذاكره با مربيان بزرگ براي فدراسيون جدي‌تر شد. هنوز يك روز از فرصت 10 روزه‌اي كه فدراسيون گفته، مانده است. با اين حال اين روزها اسم كانديداهايي مثل‌‌ لوزانو، آناستازي، برناردي، وبر، سيچلو و... بر سر زبان‌ها افتاده است؛ اسم‌هايي كه جديد نيستند و حتي قبل از توافق فدراسيون با كواچ هم مطرح بودند و حتي آناستازي و برناردي هم تا پاي امضاي قرارداد هم رسيدند اما با طرح پيشنهاد‌هاي مالي و شرط جديد به هم خورد.

با اين حال داورزني هم مي‌گويد: «لوزانو، برناردي، سيچلو و وبر گزينه هستند كه در گمانه‌زني‌ها بعضي آنها را گزينه نهايي مي‌دانند اما ما هنوز تصميمي نگرفته‌ايم و اين تصميم به شرطي است كه همه چيز روي روال پيش برود.» با اين حال اين بار فدراسيون مربي خارجي آبديده، با تجربه و البته با كارنامه درخشان در المپيك را ترجيح مي‌دهد، همان ‌طور كه بعد از كارگروه هميشه گفته است: «اگر قرار به رفتن كواچ باشد، ما مربياني بزرگي در ليست‌مان داريم كه تجربه كوچ در رقابت‌هاي بزرگ و حتي موفقيت در المپيك را دارند.» به همين خاطر شايد خيلي‌ها روي اسم آناستازي و لوزانو زوم مي‌كنند. البته بين گزينه‌هاي روي ميز، فدراسيون سيچلو را نفر دوم مي‌داند نه سرمربي. بنابراين بعيد نيست با هر كدام از مربيان مطرح كه به توافق برسد، بخواهد سيچلو هم كنارش باشد. با اين حساب شايد دوباره آرژانتيني‌ها تيم‌ ملي را قرق كنند. با اين حال فدراسيون ترجيح مي‌دهد تا توافق نهايي باز هم چراغ خاموش جلو برود.

 

251 43