شناسهٔ خبر: 8866257 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرمربی تیم فوتسال میثاق تهران:

اگر اشتباه حرف زدم از مربیگری می‌روم/ درس خوبی به فوتسال ایران دادیم

سرمربی تیم فوتسال میثاق تهران گفت: دو پنالتی برای تیم ما گرفته نشد که اگر آنها را اشتباه تشخیص دادم از مربیگری کنار خواهم رفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمود خوراکچی امشب پس از شکست سه بر دو تیمش برابر یاسین پیشرو قم در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتسال با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش‌بینی بازی سختی را داشتیم چرا که در گذشته گفتم و حالا هم می‌گویم فرقی نمی‌کند تیم فوتسال قم با چه نفراتی مقابل حریفانش قرار می‌گیرد چون آنها نفرات قدرتمندی دارند.

وی ادامه داد: تیم فوتسال قم همواره در زمینش اقتدارش را حفظ می‌کند و بازیکنانش آشنایی کاملی با سالنشان دارند که این کار را برای همه تیم‌ها سخت خواهد کرد.

سرمربی تیم فوتسال میثاق تهران با بیان اینکه تمرینات خوبی در هفته اخیر برگزار کرده بودیم عنوان کرد: آنالیز خوبی از یاسین پیشرو داشتیم و می‌دانستیم سُر بودن سالن بازی به سود قمی‌ها خواهد بود. به همین دلیل سعی کردیم در دفاع اول فنا نشویم اما تیم حریف آنقدر توانمند بود که کار را برای ما سخت کرد و دو گل در نیمه اول خوردیم.

خوراکچی با اشاره به پاور پلی‌ که انجام دادند، گفت: می‌دانستیم تیم قم در دفاع برابر تیم پنج نفره ضعیف عمل می‌کند و این راهکار مناسبی برابر آنها بود. وقتی می‌خواهیم بازیکن تکنیکی قم را از بازی خارج کنیم باید برتری نفری داشته باشیم که پاور پلی روش مناسبی بود.

وی با بیان اینکه بر خلاف جریان بازی گل سوم را خوردیم، ابراز کرد: هدف ما در نیمه دوم پنج نفره کردن برابر یاسین پیشرو بود اما بعد از اینکه دو گل دریافت کردیم این کار را انجام دادیم و فکر می‌کنم به نحو احسن آن را اجرا کردیم که می‌تواند درس خوبی برای فوتسال ایران باشد.

سرمربی تیم فوتسال میثاق تهران در خصوص داوری برابر یاسین پیشرو قم اظهار کرد: داوران این بازی جزء خوب‌های لیگ ایران هستند ولی اگر در نحوه قضاوت تمرکز بیشتری داشتند دو پنالتی صد درصد درست را برای ما می‌گرفتند.

خوراکچی تاکید کرد: اگر دو توپی که در محوطه جریمه به دست بازیکنان یاسین پیشرو برخورد کرد هند پنالتی نبود و نباید آنها با کارت زرد جریمه می‌شدند قطعا مربیگری را کنار می‌گذارم ولی در غیر اینصورت درودیان نماینده فدراسیون فوتبال و این داورانی که در روی ما حق را ناحق می‌کنند اشتباه کرده بودند را به خدا واگذار می‌کنم.

وی تصریح کرد: قطعا دو پنالتی برای ما گرفته نشد. اگر برای تیم حریف هم 10 پنالتی درست بود باید می‌گرفتند و به خدا قسم ناراحت نمی‌شدم چون نباید حق را ناحق کرد. امیدوارم من اشتباه کرده باشم ولی قطعا اشتباه نکردم و می‌دانم پنالتی را برای ما نگرفتند.

انتهای پیام/78025/ل30/ض1002