مهدی پاشازاده درباره نحوه عملکرد استقلال مقابل سپاهان به خبرنگار ورزشی آنا گفت: «بازی استقلال مقابل سپاهان یکی از بهترین بازی های لیگ بود و شاگردان مظلومی هم در این بازی عملکرد خوبی داشتند و توانستند با هوشیاری تمام از اشتباهات مدافعان سپاهان استفاده کنند و جایگاه خودشان را در صدر جدول تثبیت کنند.»
وی در خصوص بازی حساس استقلال مقابل پرسپولیس عنوان کرد: «امیدوارم این بازی یک دیدار باکیفیت و خوب باشد و با توجه به اینکه هر دو تیم در دو بازی قبلی پیروز شدند با روحیه و آمادگی بالایی در این دیدار حضور پیدا کنند. یکی از ویژگی های دربی این است که هر دو تیم در کارهای هجومی عملکرد خوبی دارند اما در دفاع ضعیف هستند. امیدوارم در این بازی شاهد گل باشیم نه اینکه به تساوی صفر صفر بینجامد.»
پیشکسوت استقلال همچنین درباره پرسپولیس و عملکرد این تیم عنوان کرد: «این تیم در هفته های ابتدایی لیگ برتر عملکرد خوبی نداشت اما در هفته های پایانی توانست به هماهنگی و انسجام خوبی برسد. پرسپولیس مقابل ملوان هم بسیار خوب بازی کرد. بنابراین در دربی می تواند به عنوان یک حریف جدی برای استقلال باشد. این بازی یکی از حساس ترین بازی های لیگ است و نباید آن را با دیگر بازی های قبلی مقایسه کرد و شرایط خاص خودش را دارد.»
وی در پایان درباره پیش بینی نتیجه این دیدار گفت: «شانس هر دو تیم برای پیروزی مساوی است و با توجه به مهره های اصلی که دارند باید منتظر ماند تا ببینیم بازی به چه صورت پیش می رود. پیش بینی این بازی هم کار سختی است ولی امیدوارم هر اتفاقی بیافتد به سود استقلال باشد و نتیجه با پیروزی دو بر یک برای استقلال به پایان برسد.»