شناسهٔ خبر: 8754597 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

درخواست مربیان از بازیکنان سرخ، جدی و هدف دار تمرین کنید

تمرین امروز پرسپولیس در مجموعه درفشی‌فر برگزار شد.

صاحب‌خبر -
درخواست مربیان از بازیکنان سرخ، جدی و هدف دار تمرین کنید
به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تمرین امروز پرسپولیس در مجموعه درفشی‌فر برگزار شد.

*تمرین راس ساعت 16 برگزارشد

بازیکنان با حرکت کششی همراه با توپ تمرین راشروع کردند به مدت 15 دقیقه بازیکنان حرکات کششی را در دستور کار خود قراردادند.

دروازه‌بان‌ها زیر نظر مربی دروازه‌بان‌های تیم پرسپولیس به تمرین پرداختند.

*بازیکنان به دو دسته تقسیم شدند

بازیکن‌های که در بازی با ملوان حضور داشتند به صورت جداگانه به انجام تمرینات سبک پرداختند. کارمی و نورالهی همراه سایرین تمرین کردند اومانیا به صورت انفرادی با توپ کار می‌کنند یکی از مربیان با جدیت از بازیکنان خواست تمرینات را جدی و هدفدار انجام دهند. دروازه‌بان‌ها هم‌چنان به تمرین می‌پرداختند.

اجرا حرکت بازیکنان با استفاده از موانع جز محورهای تمرین سرخ‌پوشان بود با پایان زمان تمرین لیدرها و عوامل پرسپولیس در حال ترک درفشی‌فر هستند.

بازیکنانی که در بازی با ملوان حضور داشتند پس از انجام تمرینات سبک به رختکن رفته، ذخیره‌های پرسپولیس به همراه طارمی تمرینات خود را دنبال کردند انجام تمرینات گروهی و شوت به دروازه جز تمرین امروز سرخ پوشان پایتخت بود.

ایگور پانادیچ یکی از مربیان سرخ‌ها با فریاد بر سر بازیکنان آنان را به جدیت در تمرین تشویق می‌کرد، تمرین سرخ‌پوشان 18:05 به اتمام رسید و بازیکنان به رختکن رفتند.

گفتنی است تمرینات پرسپولیس در آستانه بازی با استقلال روزهای آینده پیگیری می‌شود.

*برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان  اینجا  کلیک کنید.


انتهای پیام/