
وی گفت: پیروزی در این بازی برای هر دو تیم مهم بوده و وضعیت این تیمها را در جدول ردهبندی بهبود خواهد بخشید و به صدر جدول نزدیکتر میکند.
گلمحمدی تصریح کرد: تراکتورسازی تیم پر مهرهای بوده و از بازیکنان خوبی بهره میبرد و بازی برابر این تیم در تبریز و در حضور تماشاگرانش سخت است و تلاش میکنیم که از تبریز با امتیاز خارج شویم.
بازیکن سابق تیم تراکتورسازی تبریز خاطرنشان کرد: هر دو تیم در بازی روی زمین تبحر داشته و استفاده از فضاها را در برنامه خود دارند و تغییر شرایط جوی به ضرر هم دو تیم است.
وی ابراز امیدواری کرد که هر دو تیم بازی تماشاگرپسندی ارائه کرده و هواداران هر دو تیم از نحوه بازی تیم خود رضایت داشته باشند.
گلمحمدی افزود: برای بازی فردا خوشبختانه بازیکن محرومی نداشته و تنها مهرداد قنبری را به دلیل مصدومیت به همراه نداریم و با تمام قوا به مصاف تیم تراکتورسازی خواهیم رفت.
در هفته دهم لیگ برتر فوتبال کشور تیم تراکتورسازی در تبریز میزبان ذوبآهن اصفهان است. بازی فصل گذشته دو تیم در تبریز با نتیجه دو بر یک به سود تیم تراکتورسازی خاتمه یافته بود.