شناسهٔ خبر: 8729709 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

قنبرپور: بازیکنان در نیمه دوم دگرگون شدند

تهران - ایرنا - مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در نیمه اول دیدار مقابل ملوان شرایط خوبی نداشتیم و بازیکنان انتظار سرمربی را برآورده نکردند، اما در نیمه دوم با صحبت های برانکو و تعویض هایی که انجام شد، همه بازیکنان دگرگون شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا مصطفی قنبرپور در پایان دیدار تیم های پرسپولیس و ملوان گفت: در ادامه دیدار امروز بازیکنان پرسپولیس توپ و میدان را در دست گرفتند که در نهایت باعث شد دو گل به ثمر برسانیم.
وی در ادامه افزود: خوشحالیم اولین 3 امتیاز دیدار خانگی را بالاخره بدست آوردیم. البته این دیدار تمام شد و از هم اکنون باید تمام حواس خود را معطوف به دیدار روز جمعه مقابل استقلال کنیم.
برای دیدار روز جمعه مقابل استقلال نیز استرس نداریم و باید سعی کنیم با تمرکز روحی و روانی و انجام خواسته های سرمربی در داخل زمین نتیجه لازم را کسب کنیم.
قنبرپور در پایان اظهار داشت:با توجه به برد پرسپولیس و استقلال در هفته دهم لیگ برتر فوتبال، انتظارداریم هر دو تیم بازی خوبی را در شهرآورد 81 به نمایش بگذارند و تیمی که بتواند بازی متفاوتی ارائه دهد، پیروز میدان خواهد بود.
تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دهم لیگ برتر فوتبال با گل های علیپور و بنگتسون مقابل ملوان بندر انزلی به پیروزی دست یافت. شهرآورد هشتادو یک پایتخت نیز روز جمعه هشتم آبان ماه از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
ورزشی(2)**9144**9029**1379