شناسهٔ خبر: 8706030 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

هفته دهم ليگ برترفوتبال ايران

پيش درآمد استقلال و پرسپوليس براي دربي

صاحب‌خبر -

هفته دهم رقابت‌هاي ليگ برتر درحالي برگزار مي‌شود که استقلال و پرسپوليس بايد خودشان را براي دربي پايتخت آماده کنند. به گزارش ايسنا، هفته دهم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران با برگزاري سه ديدار از امروز آغاز مي‌شود.

حساس‌ترين بازي هفته دهم را سپاهان و استقلال در اصفهان برگزار مي‌کنند. استقلال در حال حاضر در رده نخست رقابت‌هاي ليگ برتر و سپاهان با دو امتياز اختلاف در رده دوم قرار گرفته است. قرار داشتن دو تيم در رده‌هاي بالايي جدول چندان معرف وضعيت واقعي آنها نيست. هر دو تيم در هفته‌هاي گذشته امتيازات نسبتا ساده‌اي را از دست داده‌اند و زير فشار رسانه‌ها و هواداران‌شان قرار دارند. در استقلال بازي ضعيف برهاني در هفته‌هاي گذشته باعث شده تا مظلومي‌ روي نام او خط قرمز بکشد و او از ليست 18 نفره استقلال خط مي‌خورد و به اصفهان نمي‌رود. همچنين وضعيت برزاي، کرار و حيدري هم در اين ديدار مشخص نيست. کرار هم به دليل ضعف فني شايد در اين ديدار بازي نکند و حيدري و برزاي هم به دليل مصدوميت احتمالا اين ديدار را از دست مي‌دهند. به اين اسامي‌بايد چشمي‌ را هم اضافه کرد که نمي‌تواند به دليل محروميت استقلال را در مصاف با سپاهان ياري کند.

استقلال در اين ديدار 4 بازيکن دو اخطاره دارد که در صورت دريافت کارت زرد، ديدار با پرسپوليس را از دست مي‌دهند. مهدي رحمتي، آرش برهاني، امين حاج محمدي و ميثم مجيدي چهار بازيکن دو کارته استقلال هستند که با توجه به عدم حضور برهاني، سه بازيکن ديگر احتمال دارد بازي با پرسپوليس را از دست بدهند. در سوي ديگر اين ميدان سپاهان بعد از نتايج نسبتا ضعيف در هفته‌هاي گذشته درصدد است تا استقلال را شکست دهد و به صدر جدول برسد. شکست آنها در اين ديدار مي‌تواند فاصله 5 امتيازي با صدر جدول را ايجاد کند و اين چيزي نيست که هواداران سپاهان براحتي با آن کنار بيايند. سپاهان بعد از کش و قوس‌هاي فراوان بالاخره توانست نويدکيا را راضي به برگشت کند و شايد برگ برنده حسين فرکي در اين ديدار همين بازيکن باشد.

مصاف‌هاي استقلال و سپاهان در اصفهان هميشه از جذابيت‌هاي فني و حواشي خاصي برخوردار بوده است. آخرين مصاف دو تيم در اصفهان با برتري سه بر يک تيم اصفهاني به پايان رسيد و پنالتي پر حرف و حديثي در آن ديدار به سود سپاهان اعلام شد که تا مدت‌ها سرمربي سابق استقلال نسبت به آن واکنش نشان مي‌داد.

دربي استقلالي‌هاي اهواز يکي از جالب‌ترين بازي‌هاي اين هفته رقابت‌هاي ليگ برتر است. در يک سوي ميدان يکي از استقلالي‌ها در رده سوم ليگ برتر ايستاده و در آن سو استقلال اهواز قرار دارد که در منطقه سقوط قرار دارد و به تازگي حنطه را هم به عنوان سرمربي خود انتخاب کرده است. در استقلال اهواز بازيکناني مثل کلاه کج حضور دارند که مدتي در استقلال خوزستان توپ زده‌اند و تقابل آنها با عبدالله ويسي مي‌تواند از نکات جالب اين مصاف باشد.

پرسپوليس در حالي بايد ميزبان ملوان باشد که اخيرا با اين تيم در رقابت‌هاي جام حذفي يک بازي سنگين را پشت سر گذاشته و عملا دو تيم از يکديگر شناخت کافي دارند. در يک سوي اين ميدان حميد استيلي قرار دارد که سابقا سرمربي پرسپوليس بوده و در سوي ديگر اين ميدان برانکو هست که مي‌خواهد تيمش با کسب سه امتياز به روند صعودي‌اش ادامه دهد و براي دربي پايتخت با روحيه مناسب‌تري به ميدان برود. پرسپوليس در حال حاضر سه بازيکن دارد که در صورت دريافت کارت زرد نمي‌توانند اين تيم را مقابل استقلال همراهي کنند. طارمي، عليپور و کاميابي‌نيا بازيکناني هستند که در صورت دريافت کارت زرد در مقابل ملوان در دربي پايتخت حاضر نخواهند بود.

-‌ سپاهان – استقلال؛ ساعت 15:30

- استقلال اهواز – استقلال خوزستان؛ ساعت 17

-‌ پرسپوليس – ملوان؛ ساعت 17:45

برچسب‌ها: