شناسهٔ خبر: 8689549 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

غیبت احتمالی چهار استقلالی در دربی 81

خبرگزاری میزان - چهار بازیکن اصلی تیم فوتبال استقلال در آستانه از دست دادن دربی 81 پایتخت قرار دارند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری میزان، پرویز مظلومی از همین حالا نگران بازیكنانی است كه ممكن است حضور در دربی را از دست بدهند.

سرمربی استقلالی‌ها چهار بازیكن در تركیب تیمش دارد كه دو اخطاره هستند و اگر در بازی با سپاهان در هفته دهم كارت بگیرند، سه اخطاره می‌شوند و بازی با پرسپولیس را از دست می‌دهند.

مهدی رحمتی، میثم مجیدی، آرش برهانی و امین حاج محمدی چهار بازیكن استقلال هستند كه در حال حاضر دو كارت زرد دارند و در بازی با سپاهان باید حواس‌شان را جمع كنند كه اخطار نگیرند.

تا پیش از بازی با استقلال خوزستان، روزبه چشمی هم دو اخطاره بود كه وی در این مسابقه كارت زرد سوم را گرفت و حالا در بازی با سپاهان غایب است. گرچه غیبت چشمی در بازی با سپاهان به ضرر استقلال تمام می شود اما خیال مظلومی راحت است كه تیمش در دربی، این بازیكن جوان را در اختیار دارد.

انتهای پیام/