شناسهٔ خبر: 8678554 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در سوگ و ماتم شهادت سرور و سالار شهیدان

آیین شام غریبان حسینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد

در سوگ و ماتم شهادت سرور و سالار شهیدان، آیین شام غریبان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، در سوگ و ماتم شهادت سرور و سالار شهیدان، امشب آیین شام غریبان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این مراسم که در فضایی سرشار از معنویت و پس از اقامه نماز مغرب و عشا انجام شد، خیل عظیمی از خادمان بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج(ع) در صفوفی منظم و با در دست داشتن شمع‌‌هایی روشن از چهارراه شهدای مشهد همراه با مرثیه‌سرایی، عزاداری و سوگواری به سمت حرم مطهر رضوی حرکت کردند.

 

در حرم مطهر رضوی نیز این مراسم ادامه داشت و سخنرانی و مداحی در صحن‌ها و رواق‌های حرم علی‌بن موسی‌الرضا(ع) در حال برگزاری است.

همچنین مراسم ویژه شام غریبان شهدای عاشورای حرم مطهر رضوی نیز در رواق امام خمینی حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد.

انتهای پیام/3138/ن10/پو3002

برچسب‌ها: