هیات های عزاداری در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد با حضور باشکوه در خیابان ها و معابر عمومی این شهر جلوه هایی ویژه از ولایتمداری و عشق، ارادت و وفاداری خاص خود به حضرت ابوالفضل العباس (ع) را به نمایش گذاشتند.
در این روز که به نام باب الحوائج نیز مشهور است عزاداران حسینی در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد با خواندن اشعار و مرثیه سرایی در وصف شجاعت، شهامت و وفاداری قمر بنی هاشم حضرت عباس (ع) برای برآورده شدن حاجت های خود به آن حضرت متوسل شدند.
حضور گسترده نوجوانان و جوانان کهگیلویه و بویراحمد در صفوفی منظم و باشکوه که با حمل پرچم های سیاه و سبز، بیرق ها و علم ها به یاد علمدار دشت کربلا صحنه خونین واقعه عاشورا را به نمایش گذاشتند جلوه خاصی به صحنه عزاداری عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش بخشیده بود.
امروز نیز صدها مادر ولایتمدار و دوستدار امام حسین (ع) در یاسوج با پیوستن به عزاداران حسینی در حالی که فرزندان خود را ملبس به لباس سبز، چفیه و پیشانی بندهای منقش به نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت علی اصغر (ع) کرده بودند فرزندان خود را نذر منتقم قیام خون حسین (ع) و یاران باوفایش کردند.
گزارش ها در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد نیز حاکی است که اجتماع پرشور مردم و عزاداران در قالب همایش عاشوراییان باشکوه خاصی برپا شده و به یاد مظلومیت سقای دشت کربلا حضرت عباس (ع) سینه زنان مشغول سوگواری هستند.
7535/6162