شناسهٔ خبر: 8642156 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر تعاون:

شمار جمعیت سالمند کشور تا 20سال آینده 25 درصد افزایش می یابد

زنجان - ایرنا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت : بر اساس پنجره جمعیتی شمار سالمندان کشور تا 20 سال آینده 25درصد افزایش می یابد.

صاحب‌خبر -

علی ربیعی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از مرکز سالمندان نرگس شهرستان خرمدره درجمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد زنان سالمند کشور از تعداد مردان سالمند بیشتر خواهد بود، افزود: با موضوع تجردگرایی تا 20 سال آینده شمار زنان مجرد سالمند در کشور افزایش خواهد یافت.
وی از تدوین سند توسعه سالمندی در کشور خبرداد و یادآورشد: به دستور رییس جمهوری این سند در جلسه هیات وزیران و شورای عالی رفاه مطرح خواهد شد.
ربیعی با بیان اینکه در این سند مباحث مختلفی در حوزه سالمندی لحاظ شده است گفت: تلاش می شود برنامه ریزی های لازم برای به سلامت پیش بردن دوره سالمندی انجام شود.
وی بااشاره به اینکه مراکز سالمندی اعم از شبانه روزی و روزانه به نگهداری سالمندان کشور مبادرت می کنند افزود: مجوزهای لازم برای راه اندازی این مراکز، به بخش خصوصی اعطا می شود.
ربیعی خاطرنشان کرد: اجرای طرح ایرانگردی و سالمندی با محوریت بازنشستگان کشور و تامین اجتماعی آغاز شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از اجرای طرح مسکن اجتماعی برای بازنشستگان فاقد مسکن در کشور خبرداد و گفت : این طرح از اواخر سال 95 عملیاتی خواهد شد.
ربیعی بیمه تکمیلی بازنشستگان از طریق صندوق های تامین اجتماعی را از دیگر اقدامات این وزارتخانه ذکرکرد و افزود : تلاش می شود بسترهای لازم برای سپری کردن هرچه بهتر و سالمتر دوران سالمندی در کشور فراهم شود.
7320/6085