این در حالی است که کاربران در 24 ساعت گذشته (بیشتر) و در هفته اخیر (برخی کاربران) با اختلال هنگام اتصال به تلگرام و یا ارسال فایل مواجه بودهاند.
جالب اینجاست که خبر درخواست ایران از تلگرام برای مانیتور کردن کاربران در سایت رسمی تلگرام دیده نمیشود و خبرها نقل قول از پاول دوروف مؤسس تلگرام است که تنها برخی سایتها دست به انتشار آن زدهاند.
بههرحال کاربران ایرانی که اخیراً با ایجاد کانالهای مختلف، دست به توسعه فعالیتهای خود زدهاند با دیدن اختلال به فکر آلترناتیو جدید افتادهاند تا در اسرع وقت بتوانند مهاجرت سوم مجازی خود را آغاز کنند و اپلیکیشن جدید یا حتی قبلا استفاده شدهای (مانند واتس اپ که بیش از 900 میلیون کاربر در جهان دارد) را برای ارتباطات خود انتخاب کنند.
اینکه آیا میشود تلگرام را در نسخههای مختلف موبایل و دسکتاپ و روی پورتهای عادی مانند 80 و 8080 فیلتر کرد نیز بحثی است فنی که شاید هنوز به توانایی آن دست نیافتهاند و مردم فعلاً به طرق مختلف میتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
آماده شدن کاربران ایرانی برای مهاجرت سوم مجازی!
اختلالات ناشی از کندی اینترنت در اقصی نقاط کشور، بهروزرسانی تلگرام و سخنان منتسب به مؤسس تلگرام مبنی بر درخواست دولت ایران برای مانیتور کردن کاربران؛ مردم را بهسوی جانشین جدید تلگرام سوق داده است.
صاحبخبر -
∎
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از خبرآنلاین، وزارت ارتباطات در واکنش به اخبار منتشرشده درباره فیلتر تلگرام اعلام کرد اقدامی جهت فیلتر شدن تلگرام از سوی این وزارتخانه صورت نگرفته است.
نظر شما