شناسهٔ خبر: 8505885 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مادران گچسارانی در سوگ شهید شیرخوار نینوا با رباب همنوا شدند

گچساران - ایرنا - همزمان با دومین روز ماه محرم مادران گچسارانی در سوگ طفل شیرخوار نینوا با حضرت رباب همنوا شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین ها مادران با روی دست گرفتن طفلان شیرخوار خود و زمزمه های یا باب الحوائج تشنه لب به یاد کم سن و سال ترین شهید تاریخ اشک ماتم ریختند.
لالایی بر ده ها گهواره خالی که از سوی برخی مادران با پارچه های زیبای سبزرنگ و بوی خوش تزئین شده بودند از جلوه های غم انگیز این آیین بود.
در این آیین که با حضور صدها مادر و کودک در حسینیه عاشقان ثارلله واقع در بسیج شهر دوگنبدان در حال برگزاری است، مداحان در بیان جزییات شهادت این طفل شیرخوار مرثیه خوانی کردند.
یک مادر گچسارانی در این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: حضور کودکان با پوشش سبز علوی نقش اثرگذاری در شکل گیری و تحکیم فرهنگ عاشورایی امام حسین (ع) دارد.
مریم عباسی افزود: اشک ریختن در بلاهای و گرفتاری های واقعه عاشورا سعادت دنیا و آخرت در به دنبال دارد.
امام جمعه گچساران گفت: شهادت حضرت علی اصغر(ع) سند مظلومیت سید شهدا (ع) و یاران وفادارش در دشت نینوا است.
سید امین الله حجازی افزود:حضرت علی اصغر (ع) کلید روشنگری اهل تشیع درباره واقعه کربلا برای جهانیان است.
وی با اشاره به لزوم روشنگری مبلغان دینی درباره ابعاد مختلف واقعه عاشورا تصریح کرد: تشریح انگیزه های امام حسین (ع) برای اصلاح حکومت جدش رسول خدا (ص) و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر با هدف احیای سنت های فراموش شده نبی اکرم در سال 61، در آیین های سوگواری دهه اول محرم ضروری است.
امام جمعه گچساران ابراز کرد:وجود شهیدانی در سن و سال های مختلف در واقعه عاشورا نشانگر کینه دشمنان نسبت به حق طلبی اباعبدالله حسین (ع) است.
عبدالله بن حسین معروف به علی اصغر نام کوچک ترین فرزند امام حسین (ع) و مادرش رباب است.
حضرت علی اصغر در روز دهم رجب سال 60 هجری در شهر مدینه متولد شد.
حضرت علی اصغر (ع) روز 10 محرم سال 61 هجری در شش ماهگی در کربلا به شهادت رسید.
وی یکی از چند نفری است که در بین شیعیان به باب الحوایج معروف است.
دوگنبدان مرکز شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
8143/6162