شناسهٔ خبر: 8439730 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

عباسپور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

پیشنهادات ارائه شده تأثیری در جزییات طرح برجام نخواهد گذاشت

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس با تأکید بر این مطلب که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بالای ۲۰۰ پیشنهاد نمایندگان را رد کرده است، گفت: فکر نمی‌کنم در بررسی جزییات طرح برجام بحث جدی وجود داشته باشد و به نظر من اگر پیشنهاد هم ارائه دهند باز کاری صورت نخواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

روح الله عباسپور، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با بیان این مطلب که من یکی از مخالفین تصویب کلیات طرح برجام بودم، گفت: ما اعتقادمان بر این است توافق نامه مصداق این آیه است که هرقرارداد و واقعه ای که باعث شود غیر مسلمان بر مسلمان مسلط شود حرام است و اصل 53 قانون اساسی آمده است که هر توافق نامه یا تعهداتی منجر شود بیگانگان نسبت به شئونات اجتماعی، منابع طبیعی، ارتش مسلط شود ممنوع است.

 

وی با تأکید بر این مطلب که توافق نامه ایران با کشورهای 1+5 شبیه کاپیتولاسیون و شبیه قرار داد ترکمنچای و گلستان است، افزود: در توافق نامه خطوط قرمزی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده، رعایت نشده است و تحریم ها بجای لغو، تعلیق شده است و مقام معظم رهبری بیان فرموده اند که برداشتن تحریم ها نباید منوط به تأیید آژانس باشد چراکه آژانس وابسته به قدرت های جهانی است و استقلال ندارد و بدرستی قضاوت نمی کند و بعد از 13 سال راستی آزمایی اما هنوز به دلیل وابسته بودن به قدرت های بزرگ عدم ساخت سلاح اتمی در ایران را تصویب و تأیید نکرده است.

 

عباسپور در ادامه بیان داشت: بازدید مراکز نظامی را مقام معظم رهبری به دلیل این که تهدیدی برای امنیت کشور است اما شاهد بودیم که وقتی آقای آمانو به ایران آمدند و از پارچین بازدید کرد.

 

نماینده مردم بوئین زهرا در خانه ملت گفت: در توافق نامه بحث اورانیوم ما را بسیار محدود شده است و دانش صلح آمیز کشورمان در حال تهدید است و برای تأمین خوراک رآکتور های تهران و بوشهر در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد و برای تأمین تولید دارو برای بیماری های خاص با مشکلات جدی مواجه هستیم.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مخالفان قرارداد ایران با کشورهای 1+5 را یک قرار داد استعماری می دانیم و در این توافق عزت و کرامات ما لحاظ نشده است و خواری و ذلت را برای ما دارد.

 

وی با بیان این مطلب که رأی ممتنع نیز با رأی مخالف تقریبا یک معنا را دارد، گفت: می توانیم بگوییم که طرح برجام با 112 رأی مخالف به تصویب شد و موافقین برجام نیز پس از چند مرحله طرح را به تأیید برسانند و گاهی بیان کردند با دبیر خانه شورای عالی امنیت ملی هماهنگ شده و حتی بیان می کردند آیت الله مکارم شیرازی نظر داده است و از نظر مراجع برای گرفتن رأی بهره بردند.

 

به گفته عباسپور مقام معظم رهبری بیان فرموده اند نفیا و اثباتا نظر خاصی برای مجلس اعلام نمی کنم.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اعضای فراکسیون اصولگرایان  با توافق با دیگر کشورهای جهان مخالف نیستند ولی نظر ما این بود خط قرمزهایی که باید در توافق نامه رعایت می شد رعایت نشده است.

 

عباسپور با تأکید بر این مطلب که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بالای 200 پیشنهاد نمایندگان را رد کرده است، گفت: فکر نمی کنم در بررسی جزییات طرح برجام بحث جدی وجود داشته باشد و به نظر من اگر پیشنهاد هم ارائه دهند باز کاری صورت نخواهد گرفت.

 

به گفته نماینده بوئین زهرا طبق اصل 177 و اصل 125 قانون اساسی دولت وظیفه اش این بود که در خصوص تصویب توافق نامه باید به مجلس لایحه تقدیم می کرد اما به دلیل این که زیر بار این تعهد نرود بیان کرد که این توافق ر امضاء نکرده است و در زمانی که آیت الله یزدی بیان کردند که دولت توافق کرده و در این خصوص تعهد ایجاد شده است باید دولت به مجلس لایحه ارائه دهد و مقام معظم رهبری نیز بارها بر ورود و بررسی نمایندگان در برجام تأکید کرده اند اما رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی، قانون اساسی را زیر پا گذاشته است.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان گفت: اگر فشار نماینده ها نبود بجای هر نماینده 15 دقیقه صحبت کند اینها مطرح می کردند 5 دقیقه صحبت کنند در صورتی که در قانون به صراحت آورده شده است بحث هایی که مربوط به وزارت خارجه اعم از معاهدات، تفاهم نامه ها و توافق نامه و .... است تأکید جدی شده که باید سه ساعت در این خصوص صحبت شود در حالی که روز گذشته روال به گونه ای دیگر قرار بود رقم بخورد.

نظر شما