فدراسيون قايقراني ايران اين روزها حال خوبي ندارد و شايد بتوان با گفتن اين جمله کليشهاي که قايقها به گل نشستهاند تمامي وضعيت کنوني را متصور بود. حال روز فدراسيون از آنجايي خوب نيست که قايقراني رئيس ندارد و مشاور وزير که چارچوب اختياراتش تعريف نشده است، تيم ملي را ارنج کرده، محل اردو را مشخص ميکند و براي تيم ملي مربي ميآورد. مهمترين موضوع براي فدراسيون قايقراني در حال حاضر نحوه آمادهسازي ورزشکاران براي شرکت در بازيهاي آسيايي است. سئوال اول اينکه آيا ورزشکار به نحو مناسبي در حال آمادهسازي هستند؟
سئوال ديگر در خصوص حضور مربيان خارجي است که اين روزها بحث آمدنشان به ايران مطرح است. رزومه اين مربيان که در گذشته هم در ايران فعاليت کردند چيست؟ سوابق قهرماني آنها چگونه است؟
چرا يک مربي خارجي درجه سه يا چهار بايد به ايران بيايد؟ مربياي که هيچ سابقه قهرماني نداشته و علت حضورش در ايران موارد ديگري است. آيا گواري، سرپرست فدراسيون قايقراني اصولا اطلاعاتي از اين مربيان دارد؟
ليو يک مربي چيني است که پيش از اين سه سال در ايران فعاليت کرده است. او در اين مدت زمان در رقابتهاي مختلفي از جمله، قهرماني آسيا، بازيهاي آسيايي و قهرماني جهان هدايت تيم ملي را برعهده داشت که ثمره آن فقط مدال يک ورزشکار به اسم محسن شادي بوده است. موضوعي که خيليها بر اين باور هستند که ليو در ظهور شادي نقش زيادي نداشته است.
در خصوص شوخرت هم کلا اطلاعات زيادي موجود نيست و کارشناسان قايقراني او را در حد يک گرم کننده ميدانند.
پاسخ همه اين سئوالها را بايد از گواري گرفت اما سرپرست فدراسيون قايقراني پاسخگو نيست. شايد گواري، سرپرست فدراسيون و مديرکل دفتر امور مشترک فدراسيونها و باشگاهها فکر ميکند آن بخشنامه معروف مبني بر عدم مصاحبه و اظهار نظر مديران وزارت ورزش هنوز پابرجا است.
اميد است انتخابات فدراسيون قايقراني هرچه زودتر برگزار شود و اصلحترين فرد در راس اين فدراسيون بزرگ و پرمدال قرار بگيرد تا کسي هم باشد که به اين ابهامات پاسخ دهد
∎