شناسهٔ خبر: 8264902 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: کمیته ملی المپیک | لینک خبر

افشارزاده:رستمی می توانست طلا بگیرد ولی برنز او ارزشمند است(408)

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: رستمی می‌توانست مدال طلا بگیرد اما همین مدال برنز هم برای او یک غنیمت است و ارزشمند است.

صاحب‌خبر -
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از خبرنگار اعزامی بهرام افشارزاده در مورد کسب اولین مدال کاروان ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن  اظهار کرد: کیانوش رستمی می‌توانست مدال طلا بگیرد و توانایی قهرمان شدن را داشت ضمن اینکه وزنش نیز از حریفان کمتر بود و در صورت وزنه مساوی او مدال طلا می‌گرفت.اما با توجه به اینکه رستمی برای اولین بار در المپیک شرکت می‌کند، مدال برنز هم ارزشمند است.

افشارزاده در پایان گفت:کیانوش با مدال برنز خود خوب عمل کرد وامیدواریم کاروان ایران با شروع مدال‌آوری ورزشکاران، در روزهای بعد مدال‌های خوش‌رنگ‌تری را به دست آورد. البته ا ین وزنه‌بردار اگر دقت می‌کرد امشب شاهد اولین مدال طلای ایران در المپیک 2012 لندن بودیم. البته رستمی برای اولین بار در المپیک شرکت کرد و به نظر می‌رسید نتوانست جو ورزشگاه و سالن را تحمل کند.

وی افزود: بازی‌های المپیک استثناست و نمی‌توان آن را با رقابت‌های جهانی و آسیایی مقایسه کرد. حضور در المپیک روحیه و جنگندگی خاص خودش را می‌طلبد که اگر رستمی به میزان لازم تجربه آن را داشت امشب اولین طلا به دست آمده بود اما مطمئن باشید در شب‌های آینده در وزنه‌برداری، تکواندو و کشتی شاهد مدال‌های بیشتری برای کاروان ایران خواهیم بود.

برچسب‌ها: