شناسهٔ خبر: 8241131 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: کمیته ملی المپیک | لینک خبر

هفدهمین دوره بازیهای آسیایی اینچئون ؛گل‌آرا: ناداوری برای ما عادت شده است/ با مدال اینچئون وضعیتم بهتر می‌شد

بوکسور کشورمان گفت: چند سال است که در بوکس زحمت می‌کشم و با مدال اینچئون وضعیتم بهتر می‌شد ولی داوران نگذاشتند آخرین فرصتم با مدال همراه شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به اینچئون، فروتن گل‌آرا نماینده ۶۰ کیلوگرم بوکس کشورمان که در اولین مبارزه‌اش مقابل "آردای سایلو" از تایلند شکست خورد، اظهار داشت: کسب مدال بازی‌های آسیایی خیلی از مشکلاتم را کم می‌کرد. در مبارره با حریف تایلندی در راند سوم من برنده بودم ولی داوران چون دوست نداستند در دور دوم با کره‌جنوبی میزبان مبارره کنم، امتیاز مرا نمی‌دادند. به همین دلیل باعث شکست من شدند، در حالی‌ که یکی از شانس‌های مسلم مدال بودم.

وی افزود: چند سال است که در بوکس زحمت می‌کشم و با مدال اینچئون وضعیتم بهتر می‌شد ولی داوران نگذاشتند آخرین فرصتم با مدال همراه شود. این در حالی‌ بود که برنده واقعی مبارزه من بودم. متاسفانه برای ما ناداوری عادت شده است.