شناسهٔ خبر: 8239267 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بنگر شرایط بازگشت به اردوی پرسپولیس را ندارد

خبرگزاری میزان - مدافع پرسپولیس اعلام کرد اصلا نمی‌داند بعد از درگذشت هادی نوروزی چطور به اردوی سرخپوشان بازگردد.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، محسن بنگر بازیکن مازندرانی سرخپوشان که ارتباط بسیار نزدیک و حتی خانوادگی با هادی نوروزی داشت، این روزها یکی از متاثرترین بازیکنان پرسپولیس است.
 
مدافع با تجربه پرسپولیس، جزو نفراتی بود و هست که طی روزهای گذشته بیشتر از سایرین درگیر این ضایعه شده و در کنار خانواده نوروزی بودند و پیگیر مسائل و مراسم‌های مربوط به این بازیکن بود.

در شرایطی که ازدحام جمعیت شرکت کننده در مراسم تشییع در عمل حضور اعضای تیم فوتبال پرسپولیس، هنگام خاکسپاری را غیر ممکن کرد، محسن بنگر که از ابتدا در کنار پیکر هادی و خانواده وی حضور داشت، با چهره‌ای بهت‌زده هنگام خاکسپاری بالای سر کاپیتان سرخپوشان، دوست و هم تیمی خود حضور داشت.

زنده یاد هادی نوروزی و محسن بنگر از مدتی قبل، هم اتاقی‌های جدید یکدیگر در اردوهای آماده‌سازی و پیش از بازی بودند و این مساله باعث تحکیم بیشتر روابط آنها شده بود.

انتهای پیام/