شناسهٔ خبر: 8173990 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

امام جمعه اهواز: حادثه فاجعه آميز منا يک ظلم آشکار خاندان سعودي است

صاحب‌خبر - اهواز /خبرگزاری صدا و سیما /سیاسی


امام جمعه اهواز گفت: حادثه فاجعه آمیز منا یک ظلم آشکار خاندان سعودی است .


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما آیت ا... جزایری در خطبه های نماز جمعه امروز اهواز ضمن تبریک عید سعید غدیر خم گفت: در حادثه منا جمع کثیری از حجاج کشورمان جان دادند و این حادثه یک ظلم آشکار خاندان سعودی است


وی با محکومیت این حرکت ددمنشانه از حکام ال سعود ، خواستار انجام وظیفه درست در انتقال اجساد طیب حجاج جان باخته به کشورمان شدند .


خطیب نماز جمعه اهواز در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری خطاب به خاندان آل سعود مبنی بر اینکه در صورتی بی احترام به اجساد و پیکر مطهر حجاج ، برخورد قاطع و خنثی می شود گفت: کسی که متولی حرم می شود وظیفه دارد دستور خدا در رابطه با امنیت حرم را تامین کند و گرنه متولی حرم نیست .


وی در ادامه افزود: برنامه های مفصلی برای استقبال و تشییع پیکر جاناختگان استانی واقعه دردناک منا در حال تدارک است .


0002