شناسهٔ خبر: 8155561 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: خرداد | لینک خبر

جزئیات حملات هوایی روسیه بر فراز آسمان سوریه + تصویر

صاحب‌خبر -

 

 


سرویس بین الملل خرداد: مسکو از روز چهارشنبه حملات هوایی علیه مواضع داعش در سوریه را آغاز کرده است. این در حالیست که امریکایی ها مدعی هستند که روس ها اهداف شورشیان سوری مخالف دولت سوریه را هدف حمله قرار می دهند.

 

 

 

 

به گزارش خرداد، روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" با انتشار گزارشی اعلام کرده که این حملات پس از آن آغاز شد که "ولادیمیر پوتین" رییس جمهوری روسیه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به شدت از مواضع دولت امریکا و کشورهای غربی در قبال سوریه انتقاد کرد و اعلام کرد که روسیه با توسل به قوه قهریه علیه داعش و مواضع آن گروه تروریستی در سوریه اقدام خواهد کرد.

 

 

 

 

 

 

"سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه نیز اعلام کرده که نیاز جدی به ایجاد کانال های ارتباطی برای جلوگیری از هرگونه حوادث ناخواسته و پیش بینی نشده در جریان حملات نظامی وجود دارد. "جان کری" وزیر امور خارجه امریکا نیز اظهار کرد که واشنگتن در این باره نگرانی جدی دارد که روس ها نه مواضع داعش که مواضع شورشیان سوری مخالف دولت را هدف حمله قرار دهند.

 

روزنامه "دیلی میل" نیز با انتشار گزارشی اشاره کرده که بیش از 20 جنگنده روسی در سه استان سوریه حملات خود را آغاز کرده اند. این روزنامه اشاره کرده "خالد خوجه" رهبر اپوزیسیون معارضین سوری ادعا کرده که در جریان این حملات بیش از 36 شهروند غیر نظامی سوری کشته شده اند.

 

 

 

دیلی میل اشاره کرده که تصاویر گرفته شده از حمله نظامی جمنگنده های روس در استان حمص سوریه نشان می دهد که نیروهای روسی تنها یک ساعت به نیروهای امریکایی فرصت داده بودند تا هواپیماهای خود را از آن ناحیه دور کنند.

 

 

 

 

 

این روزنامه اشاره کرده که نیروهای روس در سوریه دارای 4 جنگنده سوخو – 30، 12 فروند سوخو -25، 12 فروند سوخو 24 و یک سامانه پرتاب موشک های زمین به هوا هستند.