شناسهٔ خبر: 8147819 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه حمایت | لینک خبر

رئیس جمعیت هلال احمر:

همه مصدومان ایرانی حادثه منا شناسایی شده‌اند

صاحب‌خبر -

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه مصدومی که شناسایی نشده باشد، نداریم گفت: مذاکرات با مقامات سعودی برای انتقال جانباختگان در حال انجام است.

سیدامیر محسن ضیائی رئیس جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تقریبا شناسایی زائران مجروح به اتمام رسیده و در این مرحله مصدومی که شناسایی نشده باشد نداریم، تعدادی از مجروحان حادثه زیر دستگاه هستند اما بقیه مجروحان وضعیت مناسبی دارند و سعی می کنیم تا این افراد را با پروازهایی از جده به تهران منتقل کنیم.
وی گفت: برای مشخص شدن وضعیت شناسایی و انتقال جانباختگان به کشور مذاکرات با مقامات سعودی ادامه دارد و باید مقررات قانونی در این خصوص انجام شود و این موضوع زمان بر است.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: با توجه به تعداد زیاد اجساد و عمق فاجعه، شناسایی جانباختگان حادثه منا بسیار دشوار است و مذاکرات برای تسریع در شناسایی جانباختگان ادامه دارد.
گفتنی است؛ بر اساس آخرین اخبار دریافتی، آمارها تغییری نکرده است و تاکنون تعداد جان‌باختگان ما ۲۳۹ نفر هستند و  ۲۴۱ نفر نیز مفقودند. در خصوص بی تفاوتی مقامات آل سعود هم علی چگینی مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه، کاردار عربستان در تهران را احضار و نسبت به هرگونه تعلل و بی‌تفاوتی در خصوص شناسایی مفقودین، تجهیز و ارسال جنازه پاک قربانیان فاجعه اسفناک و دردناک حج سال جاری هشدار داد. همچنین امیر عبداللهیان معاون وزیر خارجه با بیان اینکه به سفارت عربستان اعلام شده که خانواده‌ها خواهان بازگرداندن پیکر مطهر شهدای منا به ایران هستند، گفت: خانواده‌های جانباختگان از وزارت خارجه درخواست پیگیری حقوقی این حادثه را دارند. وی با اشاره به اینکه رکن آبادی سفیر سابق ایران در لبنان کماکان جز مفقودین این حادثه است، افزود: تلاش‌ها برای تعیین وضعیت ایشان و دیگر مفقودین ادامه دارد.
حسن هاشمی وزیر بهداشت هم در رابطه با وضعیت حجاج اظهارداشت: مدیریت کار با سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری است و ما نیز اطمینان می‌دهیم که هر کاری لازم باشد انجام می‌شود.