صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / علمی و فرهنگی 1115 1394/07/08
وزیر بهداشت گفت:هیچ گونه ابتلایی در حجاج ایرانی دیده نشده است و توصیه های اخیر در مورد کرونا برای مراقبت بیشتر از حجاج و خانواده های آنهاست .
دکتر هاشمی درمصاحبه اختصاصی با خبرنگار اعزامی خبرگزاری صداو سیما گفت :کرونا ویروسی است که التهابات تنفسی را در پی دارد و عربستان از جمله کشورهایی است که بیشترین تعداد ابتلا و مرگ و میر در زمان شیوع بیماری را به میزان نسبتا بالا داشته است.
وی با بیان اینکه کرونا هنوز هم در عربستان ریشه کن نشده است گفت : خوشبختانه هیچکدام از حجاج ایرانی نه در گذشته و نه اکنون مبتلا نشده اند و مصاحبه های مسئولان وزارت بهداشت دراین باره بیشتر جنبه هشداری بوده و نبایدکاری کرد که مردم بترسند.
وی با تقدیر از تلاشهای کارکنان سازمان حج وزیارت افزود: مدیران کاروانها توصیه های لازم را به حجاج داشته اند و در تمام پروازها یک نفر از تیم پزشکی حج وزیارت اقدامات و توصیه های لازم را به حجاج ارائه می دهد.
وی افزود :در بدو ورود حجاج به کشور ،در فرودگاه نیز خدمات اورژانس بطور کامل انجام می شود و مردم مطمئن باشند جای هیچ نگرانی نیست و فقط باید توصیه های پزشکی را جدی بگیرند و مراقبت کنند.
∎