شناسهٔ خبر: 8118918 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در اعتراض به فاجعه دردناک سرزمین منا صورت گرفت

تجمع مردم مشهد در مقابل سفارت عربستان/ تجمع دوم پس از انتقال پیکر جان باختگان به کشور

جمعیت حزب‌الله مشهد به همراه سایر مردم این شهر دقایقی پیش در مقابل کنسولگری عربستان تجمع کرده و قرار است تجمع دوم پس از انتقال پیکر جان باختگان منا به کشور برگزار شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، جمعیت حزب‌الله مشهد به همراه سایر مردم این شهر دقایقی پیش در مقابل کنسولگری عربستان تجمع و به بی‌کفایتی آل‌سعود در فاجعه منا اعتراض کردند.

مردم با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر آل‌سعود»، «الله اکبر»، «مرگ بر حکومت مشرکین»، «مرگ بر حکومت وهابی» و «مرگ بر حکومت سعودی» جنایات آل‌سعود در منا و یمن را محکوم کردند.

«حزب‌الله مدینه تشکیل باید گردد، سلطنت سعودی تعطیل باید گردد»، «مرگ بر سلطنت یهودی، مرگ بر مشرکین سعودی» و «مرگ بر سعودی صهیونیست» از دیگر شعارهای مردم و جمعیت حزب‌الله مردم در این تجمع بود.

مردم همچنین در این تجمع، فاجعه سرزمین منا را به رهبر انقلاب، خانواده‌های داغدار و دیگر کشورهای اسلامی تسلیت گفتند.

جمعیت حزب‌الله مشهد همچنین با بیان اینکه ما جمعیت انقلابی هستیم، از دولت خواستند تا پاسخ مناسبی به عربستان سعودی بدهند.

گفتنی است بنابر اعلام جمعیت حزب‌الله مشهد، تجمع دوم پس از انتقال پیکر جان باختگان منا به کشور، به صورت وسیع و گسترده‌تر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/3138/ش20/پو3002

برچسب‌ها: