به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین امیرعبداللهیان از تماس فوری خود با کاردار سفارت عربستان سعودی در تهران خبر داد و گفت: علیرغم قول مساعدت و برخی همکاریها، اقدامات فعلی سعودی برای تعیین وضعیت مفقودان ناکافی است.
وی با بیان اینکه از مقامات وزارت کشور و حج سعودی انتظار داریم فوراً امکان دسترسی کنسولی به پیکر سایر جانباختگان ایرانی موجود در کانتینرهای منتقل شده به مکه را فراهم سازند، اظهار داشت: از مقامات سعودی انتظار داریم تا شناسایی و تعیین وضعیت تمامی مفقودان ایرانی حادثه منا را بدون فوت وقت به همکاری جدی و موثر و مسئولیت خود در این زمینه توجه نمایند.
معاون امور عربی و آفریقای وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کارگزاران حج ایران در مکه، کماکان آماده کمک فوری و همکاری با وزارت حج عربستان سعودی در این مسیر هستند، یادآور شد: ایران تا تعیین وضعیت آخرین فرد موجود در لیست مفقودین به پیگیری جدی این موضوع ادامه خواهد داد و آماده هرگونه کمک برای تسریع در این روند است.
امیرعبداللهیان تاکید کرد: در این تماس فوری، کاردار سعودی در تهران ضمن تشریح آخرین اقدامات کشورش، قول داد فوراً موضوع را به مقامات ارشد عربستان منتقل کند.
∎